Γιάννης Κότσιρας: Παντρεύτηκε κρυφά πριν γίνει πατέρας!

Μπορεί ο ίδιος πριν λίγο καιρό να μην παραδεχόταν τα ευχάριστα νέα και να προσπαθούσε να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, τώρα όμως ο Γιάννης Κότσιρας δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά του.

Ο γνωστός τραγουδιστής όχι μόνο θα γίνει πατέρας με την αγαπημένη του Κατερίνα Πέρρου να γεννάει από μέρα σε μέρα, αλλά ντύθηκε και γαμπρός. Όπως αναφέρει το “Down Town” ο Γιάννης Κότσιρας και η σύντροφός του παντρεύτηκαν μυστικά, με έναν διεκπεραιωτικό πολιτικό γάμο στη Ραφήνα, όπου είναι το σπίτι τους, σε κλειστό κύκλο λόγω του ερχομού του παιδιού του. Χωρίς τυμπανοκρουσίες, χωρίς επισημότητες, γλέντια ή νυφικά.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το ζευγάρι περιμένει αγοράκι και πρόσωπο από το περιβάλλον του ζευγαριού, εκτιμά ότι το όνομα που θα πάρει ο μικρούλης είναι Νικόλας, όπως δηλαδή λεγόταν ο πατέρας του Γιάννη Κότσιρα που έχει φύγει από τη ζωή.

Η ιστορία του ζευγαριού ξεκίνησε περίπου πριν 2 χρόνια μετά το τέλος του γάμου του με την πρώην σύζυγό του Μαριλένα. Τότε ήρθε στη ζωή του η Κατερίνα η οποία είναι χαμηλών τόνων προσωπικότητα και απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας για αυτό και οι από κοινού εμφανίσεις τους είναι πολύ σπάνιες.

Ο διάσημος ερμηνευτής αυτή την περίοδο έχει περιορίσει τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις στο ελάχιστο και στέκεται συνεχώς στο πλευρό της αγαπημένης του, ενώ προετοιμάζονται για το χαρμόσυνο γεγονός της γέννησης του παιδιού τους.

Read More

And More