Γιάννης Λάτσιος: Ταξίδια για δουλειές στις Κάννες! Φωτογραφίες

Μετά το ταξίδι στο Λονδίνο, ο Γιάννης Λάτσιος έφυγε για Κάννες. Ο πρώην διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 έχει ταξιδέψει πολλές φορές στη Γαλλία (τα ταξίδια είναι από τις αγαπημένες του δραστηριότητες) και τώρα βρέθηκε ξανά στη γαλλική ριβιέρα για επαγγελματικούς λόγους.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Λάτσιος πήγε στο “Palais des Festivals” όπου αυτές τις μέρες διεξάγεται ένα από τα μεγαλύτερα events για τα τηλεοπτικά μέσα, το “MIPTV event”. Πρόκειται για μια από τις πιο σημαντικές διοργανώσεις για τις σύγχρονες τηλεπικοινωνίες και τα ψηφιακά μέσα, όπου φέτος θα δώσουν το “παρών” και ο διάσημος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής Ronaldo Nazàrio de Lima και ο συγγραφέας Harlan Coben.

Ο Γιάννης Λάτσιος, μάλιστα, ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες από την επίσκεψή του στο Palais des Festivals και συνδύασε δουλειά με διασκέδασε, κάνοντας μια βόλτα στην παραλία. Χαλαρός και ξεκούραστος ειδικά μετά το “διαζύγιό” του από το κανάλι του Αμαρουσίου, ο ίδιος φαίνεται να απολαμβάνει αυτήν την ηρεμία και φυσικά ετοιμάζει με αργά και σταθερά βήματα το επόμενο επαγγελματικό του ξεκίνημα.

Δες φωτογραφίες από τις Κάννες, που ανέβασε στο Instagram:

Read More

And More