Γιάννης Μαρακάκης – Νίκη Θωμοπούλου: Παντρεύτηκαν! Φωτογραφίες

Γαμπρός ντύθηκε ο περιζήτητος εργένης των Αθηνών, Γιάννης Μαρακάκης και ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του Νίκη Θωμοπούλου σε μια σεμνή τελετή, σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Ο γάμος έγινε χθες στις 19:00 στο εκκλησάκι του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στο “Κτήμα 48” στην Ανάβυσσο, με κουμπάρους τους καλούς τους φίλους, Θοδωρή Τσουανάτο και Ελευθερία Βασαλάκη. Ο διάσημος δικηγόρος, προσπάθησε να γίνουν όλα σε χαμηλούς τόνους, καθώς πρόσφατα “έχασε” τον πατέρα του. Ωστόσο η μέρα του μυστηρίου μαθεύτηκε, γεγονός που τον ενόχλησε αρκετά.

Όπως είχε γίνει γνωστό, έτσι κι έγινε και υπήρξε περιμετρικά του κτήματος ιδιωτική ασφάλεια για να μην επιτρέψει σε φωτογράφους και κάμερες να ενοχλήσουν το μυστήριο. Ωστόσο κάποια καρέ εξασφαλίστηκαν, έξω από το κτήμα φυσικά.

Πρώτος έφτασε ο Γιάννης Μαρακάκης με το αυτοκίνητό του και μόνος και στη συνέχεια ακολούθησε η νύφη Νίκη Θωμοπούλου, με τον πατέρα της και τον οδηγό του αμαξιού. Στις φωτογραφίες διακρίνεται η Νίκη να έχει τα μαλλιά της ελαφρώς κυμματιστά και το νυφικό της να είναι σε λιτή γραμμή.

ΔΕΣ ΕΔΩ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΗΜΑ

Δες τις φωτογραφίες

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More