Γιάννης Μαρακάκης – Νίκη Θωμοπούλου: Βραδινή έξοδος στο Ηρώδειο για το όμορφο ζευγάρι! [pics]

Ο Γιάννης Μαρακάκης και η Νίκη Θωμοπούλου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου πριν ένα χρόνο και συνεχίζουν να απολαμβάνουν τον έγγαμο βίο τους. Ο γνωστός δικηγόρος και η όμορφη φοιτήτρια παντρεύτηκαν το περασμένο φθινόπωρο στο εκκλησάκι του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στο “Κτήμα 48” στην Ανάβυσσο σε μια όμορφη τελετή, σε κλειστό οικογενειακό κύκλο.

Ο Γιάννης και η Νίκη παραμένουν full in love και, όταν τους επιτρέπουν οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, οργανώνουν μικρά ταξίδια ή παρευρίσκονται σε βραδινές εκδηλώσεις. Το ζευγάρι βγαίνει αρκετά συχνά μαζί και έτσι η καθημερινότητα δεν χαλάει την όμορφη σχέση του. Το βράδυ της Πέμπτης ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους απαθανάτισε σε μία από τις βραδινές εξόδους τους στο Ηρώδειο. Το ερωτευμένο ζευγάρι παρακολούθησε την συναυλία της Vanessa Mae και απόλαυσε την εξαιρετική της μουσική αλλά και το φθινοπωρινό φεγγάρι.
Η πανέμορφη Vanessa Mae επέστρεψε με ένα εξαιρετικό show εφ’ όλης της ύλης, το βράδυ της Πέμπτης, στο Ηρώδειο. Η μοναδική ατμόσφαιρα που δημιούργησε η ορχήστρα, οι μουσικοί αλλά και οι έμπειροι τεχνικοί της σε συνδυασμό με την μαγική ενέργεια που μετέδωσε στο κοινό αλλά και τον υπέροχο χώρο του Ηρωδείου, ήταν τα στοιχεία που κατέστησαν την παράστασή της το γεγονός της χρονιάς.

Read More

And More