Γιάννης Παπαδάκης: Ο σέξι αστυνομικός από τα Χανιά έχει ποζάρει γυμνός πλάι σε παρουσιάστρια!

Μετά τον σέξι αγρότη Στάθη Στιβακτάκη που έκανε τον γυναικείο πληθυσμό να παραμιλάει όταν εμφανίστηκε στις αγροτικές κινητοποιήσεις, τώρα, ένας αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ κλέβει τις εντυπώσεις! Ο Χανιώτης Γιάννης Παπαδάκης είναι κούκλος, σέξι και τολμηρός… αφού έχει ποζάρει γυμνό στο κρεβάτι με παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης.

Ξένες ιστοσελίδες -όπως το thegailygrind και το queerty- τον έχουν ανακηρύξει ως τον πιο σέξι ένστολο της Αστυνομίας παγκοσμίως ενώ κατά καιρούς έχουν κάνει αφιερώματα για εκείνον, με ιδιαίτερη αναφορά βεβαίως στην εξωτερική του εμφάνιση.

Ωστόσο, πανικό προκάλεσε και η αποκάλυψη της Ντορέττα παπαδημητρίου στα Καλημερούδια. Η παρουσιάστρια ανέφερε πως ο σέξι αστυνομικός είχε ποζάρει γυμνός σε φωτογράφιση που είχε κάνει η Μυριέλλα Σαββίδου για το Down Town Κύπρου. (δες εδώ τη συνέντευξη)

Για το ότι σε ξένα δημοσιεύματα εμφανίζεται ως ο πιο σέξι αστυνομικός στον κόσμο, ο ίδιος σχολιάζει: “Nαι, είναι αλήθεια. Στην αρχή που είδα κάποιες σχετικές δημοσιεύσεις σε σάιτ του εξωτερικού, μου έκανε εντύπωση. Μετά από λίγο διάστημα η συγκεκριμένη είδηση αναπαράχθηκε και από πολλά ελληνικά σάιτ. Εντάξει για εμένα αυτός ο ‘τίτλος’ δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Άλλωστε, η ομορφιά είναι κάτι υποκειμενικό. Καθένας έχει διαφορετικά γούστα”

Σε συνέντευξή του στο allyou.gr, ο Γιάννης Παπαδάκης που είναι αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ, λέει ότι ο αστυνομικός πάνω απ’ όλα “πρέπει να σέβεται τη στολή που φοράει. Να μην είναι υπερόπτης, να έχει τη διάθεση να ακούσει όλες τις πλευρές στο κάθε περιστατικό”.

Ο ίδιος εξηγεί πώς οι φωτογραφήσεις είναι για εκείνον ένα χόμπι και σε καμία περίπτωση δεν νιώθει μοντέλο. “Η δουλειά μου δεν έχει συνδυαστεί. Η δουλειά μου είναι αποκλειστικά και μόνο αυτή του αστυνομικού. Απλά οι φωτογραφήσεις για περιοδικά είναι για εμένα ένα χόμπι ας πούμε”.

Ο Γιάννης Παπαδάκης παραδέχεται ωστόσο, ότι τον έχουν φλερτάρει γυναίκες εν ώρα υπηρεσίας. “Έχει συμβεί κάποιες φορές. Πάντως, εγώ φρόντισα να μην δώσω το παραμικρό δικαίωμα. Άλλωστε, όπως σου είπα, έχω μάθει να σέβομαι τη στολή που φοράω”. Συμπληρώνει ότι η στολή, “τραβάει” τις γυναίκες.

“Ναι, όντως. Τους τραβάει η στολή. Ίσως δείχνουν κάποια προτίμηση στους αστυνομικούς, ενδεχομένως επειδή είναι πιο brutal, λόγω του εξοπλισμού τους”.

Read More

And More