Γιάννης Παπαμιχαήλ: Σπάνια βραδινή έξοδος! Φωτογραφίες

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ συνεχίζει να δουλεύει ένα μεγάλο πρότζεκτ βασισμένο στη μητέρα του Αλίκη Βουγιουκλάκη, αλλά προτιμά να βρίσκεται πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο γιος της μεγάλης μας σταρ κάνει σπάνιες εξόδους αλλά χθες βράδυ δεν μπορούσε να λείπει από την πρεμιέρα της ταινίας Re Action στον κινηματογράφο Δαναό, αφού σ΄αυτή συμμετέχει η πολύ καλή του φίλη η ηθοποιός Γρηγορία Αυγερινοπούλου.

Η Γρηγορία και ο Γιάννης είναι πολλά χρόνια καλοί φίλοι και ο ένας στηρίζει τον άλλον στα επαγγελματικά τους βήματα. Η Γρηγορία παίζει στην ταινία και ο Γιάννης πήγε στην επίσημη πρεμιέρα για να είναι στο πλευρό της φίλης του

Η Γρηγορία με την Τάνια Τρύπη

Λίγα λόγια για την ταινία

Η ταινία Re-Action αποτελεί μία συλλογική και αφιλοκερδή εργασία δεκάδων καταξιωμένων συντελεστών της οποίας το σενάριο υπογράφουν οι Αρτέμης Σαμοθράκης και Αλέξανδρος Κατσάρης και τη σκηνοθεσία ο Αρτέμης Σαμοθράκης.
Το σλόγκαν της ταινίας είναι ‘’ δώσε την ευκαιρία σε ένα αδέσποτο να σου αλλάξει τη ζωή ‘’ !
Πρωταγωνιστές της ταινίας είναι η Τάνια Τρύπη και ο Ντίνος Καρύδης.
Συμμετέχουν οι: Γιάννα Ζιάννη, Γρηγορία Αυγερινοπούλου, Θοδωρής Ανθόπουλος, Γιάννης Φραγκίσκος, Δημήτρης Παπαδάκης, Βησσαρίων Τσιώνας, Χρήστος Καρνάκης, Τίφανυ Δανιήλ, Τζένη Καζάκου, Αντρέας Σταματόπουλος και η σκυλίτσα Ρόξυ.
Ως guests συμμετέχουν οι: Άννα Αδριανού, Τζόυς Ευείδη, Άννα Κουρή, Γιώργος Μαυρίδης, Δημήτρης Μιλιόγλου και οι Ηλίας Μαραβέγιας, Άννα Νικολαίδη, Νίκος Παρτσώλης, Φωτεινή Πετρoγιάνννη, Joy Κουμεντάκου.

Read More

And More