Γιάννης Πλούταρχος: Η αλλαγή στην εμφάνισή του και το νέο του βήμα!

Με νέο λουκ, λίγα παραπάνω κιλά και πολλά σχέδια για τη νέα σεζόν εμφανίστηκε ο Γιάννης Πλούταρχος. Ο γνωστός Έλληνας τραγουδιστής που κυκλοφορεί σήμερα την ολοκαίνουργια δισκογραφική δουλειά του “Πέρα Απ’ Τα Μάτια Μου” από τη Heaven Music βρέθηκε χθες στη συνέντευξη Τύπου για την παράσταση “Γοργόνες και μάγκες” και τράβηξε πάνω του τα φωτογραφικά φλας.

Ο Γιάννης Πλούταρχος θα “ντύσει” με τη φωνή του τη θεατρική μεταφορά του αξέχαστου κινηματογραφικού μιούζικαλ και θα ερμηνεύσει τα τραγούδια που φέρουν την ανεξίτηλη συνθετική σφραγίδα του Μίμη Πλέσσα και είχαν ακουστεί στο πανί με τη φωνή του Γιάννη Πουλόπουλου και της Μαρινέλλας. Και είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος για το νέο του αυτό εγχείρημα.

Ο ίδιος μιλώντας στην κάμερα του Happy Day, αποκάλυψε πως είναι μεγάλη του τιμή να συμμετέχει σε αυτήν την παραγωγή και μίλησε για την αλλαγή στην εμφάνισή του και τα λίγα παραπάνω κιλά που έχει πάρει. “Είναι τα σκαμπανεβάσματα που έχουμε όλοι. Αφηνόμαστε για λίγο και μετά χάνουμε πάλι βάρος για τις εμφανίσεις μας”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο γνωστός τραγουδιστής.

Δες φωτογραφίες:

Γιώργος Βάλαρης, Γιάννης Πλούταρχος, Αλίκη Δανάλη

Ελεάνα Πλέσσα, Μίμης Πλέσσας, Γιάννης Πλούταρχος

Παναγιώτης Πετράκης, Γιάννης Πλούταρχος

Read More

And More