Γιάννης Πλούταρχος: Ο κούκλος γιος του, ερμηνεύει τα τραγούδια του και συμμετέχει σε video clip του! [pics,vids]

Περήφανος πατέρας δηλώνει ο Γιάννης Πλούταρχος για τα πέντε παιδιά (τον Γιώργο, την Κατερίνα, την Παναγιώτη, την Ελεονώρα και τον βενιαμίν Κωνσταντίνο) και όχι άδικα. Ο αγαπημένος Έλληνας τραγουδιστής που αυτές τις μέρες κυκλοφόρησε από την Heaven, την νέα δισκογραφική δουλειά του “Πέρα από τα μάτια σου” βλέπει τα τελευταία χρόνια τον μεγάλο γιο του, Γιώργο Κακοσαίο να εξελίσσεται… στο νέο μεγάλο ταλέντο της οικογένειας.

Έχοντας μουσικά ερεθίσματα από παιδί, ο Γιώργος Κακοσαίος μεγάλωσε σε ένα περιβάλλον γεμάτο τραγούδια και όμορφους ήχους και φυσικά στον ελεύθερο χρόνο του έμαθε να παίζει κιθάρα και να ερμηνεύει αγαπημένα τραγούδια του διάσημου μπαμπά του. Μέσα στο καλοκαίρι μάλιστα, ανέβασε στα social media, ένα video όπου τραγουδάει unplugged την νέα επιτυχία του Γιάννη Πλούταρχου “Πέρα από τα μάτια σου” και προκάλεσε πανικό.

Πέρα απ’ τα ???? μου

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Kakosaios (@kakosaios_) στις

Ο ίδιος μάλιστα, μαζί με την αδελφή του Κατερίνα Κακοσαίου συμμετείχε και στο video clip του τραγουδιού με τον πατέρα του. Το ατμοσφαιρικό video clip, σκηνοθετημένο από τον Άλεξ Κωνσταντινίδη, είναι γυρισμένο σε ένα ειδυλλιακό τοπίο με φόντο τη θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα και εκεί ο Γιάννης Πλούταρχος μαζί με τον συνθέτη του τραγουδιού Κυριάκο Παπαδόπουλο στο πιάνο, ερμηνεύουν το συγκεκριμένο κομμάτι, έχοντας τριγύρω μια παρέα από φίλους που έχουν στήσει πάρτι στην παραλία.

Ωστόσο, παρά το ταλέντο στη μουσική, ο Γιώργος Κακοσαίος έχει δει ήδη το αστέρι του να λάμπει στο χώρο του αθλητισμού. Από μικρός βρέθηκε στο γήπεδο και αυτήν την περίοδο αγωνίζεται ως goalkeeper (τερματοφύλακας) με τη φανέλα του Πανιωνίου στους νέους.

Σε πρόσφατες δηλώσεις, μάλιστα, και του πατέρα του Γιάννη Πλούταρχου, μαθαίνουμε πως η αγάπη του Γιώργου Κακοσαίου για το ποδόσφαιρο είναι μεγάλη. “Η φωνή του γιου μου είναι καλή αλλά αδούλευτη ακόμη. Εκείνος αγαπά το τραγούδι, αλλά πιο πολύ αγαπά το ποδόσφαιρο”, είχε δηλώσει χαρακτηριστικά όταν τον ρώτησαν αν θα ήθελε ο γιος του να ακολουθήσει τα καλλιτεχνικά του βήματα.

Ακούγοντας πάντως τη φωνή του Γιώργου Κακοσαίου, μπορούμε να πούμε ότι πρόκειται για έκανα ακόμη ταλέντο στην οικογένεια του Γιάννη Πλούταρχου!

Read More

And More