Γιάννης Πλούταρχος: Θεατρικό ντεμπούτο με την παράσταση “Γοργόνες και μάγκες”! [pics]

Τον έχουμε θαυμάσει και αγαπήσει στις μεγάλες αθηναϊκές πίστες και όχι μόνο! Τώρα όμως, ο Γιάννης Πλούταρχος δοκιμάζει τις δυνάμεις του και στο θέατρο… σε ρόλο ερμηνευτή φυσικά. Ο αγαπημένος τραγουδιστής έκανε το θεατρικό του ντεμπούτο στην παράσταση “Γοργόνες και μάγκες” στο θέατρο Broadway και ερμήνευσε live στη σκηνή τα τραγούδια της παράστασης με ζωντανή ορχήστρα υπό τη διεύθυνση του Αντώνη Γούναρη.

Ο Γιάννης Πλούταρχος, που δέχτηκε με χαρά την πρόκληση να συμμετάσχει για πρώτη φορά σε θεατρική παράσταση και να ερμηνεύσει τα τραγούδια που είχε πει στην ταινία ο Γιάννης Πουλόπουλος σε μουσική του κορυφαίου μουσικοσυνθέτη Μίμη Πλέσσα και στίχους Λευτέρη Παπαδόπουλου, φαίνεται πως απόλαυσε το νέο αυτό project.

Η πρεμιέρα της παράστασης έγινε το βράδυ της Τετάρτης και φυσικά, ο αγαπημένος τραγουδιστής έκλεψε τις εντυπώσεις όταν ανέβηκε στη σκηνή και ταξίδεψε με τη φωνή του… τους θεατές!

Λίγα λόγια για την υπόθεση του έργου:

Ένας μανιώδης ραλίστας, ο Πέτρος (Θανάσης Ευθυμιάδης) γιός εργολάβου οικοδομών, ο οποίος αδιαφορεί παντελώς για την παλιομοδίτικη κατά τη γνώμη του δουλειά του πατέρα του (Τάσος Κωστής), μαθαίνει εμπιστευτικά ότι σε κάποιο άγονο νησί πρόκειται να γίνουν μεγάλα τουριστικά έργα κι αποφασίζει να δραστηριοποιηθεί για να μην χάσει την μερίδα του λέοντος. Προτείνει και πείθει τον πατέρα του να αγοράσουν οικόπεδα, αλλά το μυστικό, χάρη στον αφελή αλλά πονηρούλη κολλητό του τον «Γρίπη» (Γιώργος Γαλίτης) φθάνει και στα αυτιά της Φλώρας (Ζέτα Δούκα), δυναμικής, όμορφης και γνωστής ιδιοκτήτριας κλαμπ στην Αθήνα. Η Φλώρα καταφθάνει στο νησί πριν από τον Πέτρο και ξεκινάει να ρίχνει τα δίχτυα της ώστε να εξαγοράσει πρώτη γη για να κάνει τις επενδύσεις της. Η συνάντηση του Αθηναίου ζεν πρεμιέ ραλίστα και της πανέξυπνης και σικάτης Αθηναίας Φλώρας, ως ανταγωνιστές, ταράζει τα νερά στο νησί αλλά και τις καρδιές κάποιων κατοίκων που τα βέλη του έρωτα τις καρφώνουν και τις ξεσηκώνουν.

Η Μαρίνα (Μαρία Κορινθίου), η κόρη του ταβερνιάρη του Παναγιώτη (Γιάννης Βογιατζής), ερωτεύεται τον Πέτρο, ενώ η όμορφη Φλώρα καταγοητεύει τους άνδρες του νησιού και ιδιαίτερα τον λεβέντη ψαρά Νικόλα (Παναγιώτης Πετράκης), προκαλώντας πόνο στην καρδιά αλλά και ζήλια στην ανυποψίαστη μνηστή του Χρύσα (Αγγελική Λάμπρη)… Εντελώς αναπάντεχα όμως, ο έρωτας τυφλώνει με την πρώτη ματιά την Φλώρα όταν αντικρύζει τον κομψό και με ευγενική καταγωγή Ιάσωνα (Γιώργος Βάλαρης) γιό της Αρχόντισσας του νησιού (Έφη Παπαθεοδώρου) η οποία ανησυχεί για τα τεκταινόμενα στο νησί και εκεί τα πράγματα περιπλέκονται… Το τι θα συμβεί θα το δείτε στην σκηνή του Broadway μέσα από μια παράσταση με άρωμα Ελλάδας, με πολύ γέλιο, αναπάντεχες εξελίξεις και καταπληκτικό φινάλε !

Πρωταγωνιστούν:

Ζέτα Δούκα, Θανάσης Ευθυμιάδης, Μαρία Κορινθίου, Παναγιώτης Πετράκης, Γιώργος Γαλίτης, Αγγελική Λάμπρη, Γιώργος Βάλαρης, Πέτρος Ξεκούκης, Αιμίλιος Ράφτης, Ηρώ Δημητριάδου και ο Τάσος Κωστής. Στον ρόλο της αρχόντισσας η Έφη Παπαθεοδώρου Στον ρόλο του Παναγή, μετά απο 50 χρόνια, ο Γιάννης Βογιατζής. Μαζί τους στο τραγούδι η Άρτεμις Ματαφιά πλαισιωμένη από χορευτές και ηθοποιούς.

Read More

And More