Γιάννης Σαρακατσάνης: Μιλά πρώτη φορά για το γάμο του με τον Αλεξάνδρα Ούστα και αποκαλύπτει αν είναι έγκυος!

Η Αλεξάνδρα Ούστα και ο Γιάννης Σαρακάτσανης παντρεύτηκαν πριν από λίγες μέρες με πολιτικό γάμο. Το ζευγάρι, που μετρά δύο χρόνια σχέσης, παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο της Καλλιθέας. Ο νιόπαντρος ηθοποιός μίλησε για πρώτη φορά για το γάμο του στην κάμερα του Happy Day. Με αφορμή την παράσταση “Το Δάνειο” στο θέατρο του Νέου Κόσμου, ο ηθοποιός μίλησε για το όμορφο γεγονός στη ζωή του.

Κάναμε ένα γάμο όπως κάνουν όλοι οι άνθρωποι. Και στην εφημερίδα το δημοσιεύσαμε και ανθρώπους καλέσαμε, δεν το κρύψαμε. Επειδή δεν σας πήραμε τηλέφωνο να έρθετε μας το κοπανάτε ότι είναι μυστικό. Αστειεύομαι βέβαια! Κάναμε έναν γάμο όπως κάνουν δυο κανονικοί άνθρωποι, με τους φίλους μας, με τους γνωστούς μας και περάσαμε πάρα πολύ ωραία. Λυπάμαι που δεν σας φωνάξαμε, αλλά στα βαφτίσια”, είπε χαρακτηριστικά

Οι φήμες του γάμου ξεκίνησαν πάνω από ένα χρόνο πριν, πριν κάνω καν πρόταση, δεν είναι ενοχλητικό όμως, είναι αστείο. Το ενοχλητικό όμως είναι ότι παρουσιάζονται αυτά τα πράγματα πολύ απλοϊκά, λες και οι άνθρωποι έχουν ένα συναίσθημα σε όλη τους τη ζωή. Είναι πάντα χαρούμενοι ή είναι πάντα λυπημένοι. Οι άνθρωποι έχουν πολλά συναισθήματα και ζούνε και αλλάζουν και εξελίσσονται”, συμπλήρωσε.

Ο Γιάννης Σαρακατσάνης απάντησε όμως και στα σενάρια εγκυμοσύνης. “Όχι δεν είναι έγκυος, δεν έχω κάποια τέτοια είδηση”, είπε.

Read More

And More