Γιάννης Σεβδικάλης: Ο διπλός ακρωτηριασμός του στις ράγες του τρένου και η συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς του Ρίο!

Δύσκολα θα έχεις ξεχάσει το γεγονός που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο τον Οκτώβριο του 2012, όταν ο πάντα χαμογελαστός Γιάννης Σεβδικάλης, χτυπήθηκε στα 21 του χρόνια από διερχόμενο τρένο στο Γκάζι και οι γιατροί ανγκάστηκαν να του ακρωτηριάσουν και τα δυο του πόδια… Όχι όμως και τα όνειρά του!

Μετά το ατύχημα, αμέσως κινητοποιήθηκαν οι φίλοι του και μαζί με την μεγάλη βοήθεια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης κατάφεραν να οργανώσουν μια συναυλία που συμμετείχαν 20 καλλιτέχνες και να συγκεντρωθεί, ένα αξιοσέβαστο ποσό για να ενισχυθεί οικονομικά ο Γιάννης που καλούνταν πλέον να καταφύγει στη λύση των τεχνητών μελών.

Τέσσερα χρόνια μετά, ο Γιάννης και μετά από πολλή προσπάθεια, κατάφερε να συμμετέχει στους Παραολυμπιακούς του Ρίο κι ας μην αισθάνεται πανέτοιμος. Άλλωστε έχει μπροστά του μέλλον να φτάσει στο επίπεδο που θέλει.

Όλοι οι φίλοι του, παλιοί και νέοι είναι στο πλευρό του και σήμερα έγραψε κι ένα πολύ συγκηνιτικό μήνυμα για εκείνον, η Μαριέττα Φαφούτη που είχε τραγουδήσει για εκείνον όταν χρειάστηκε, μαζί μετους υπόλοιπους καλλιτέχνες (διάβασε παρακάτω).

Aπό τις Όρνιθες του Αριστοφάνη που συμμτείχε

Διάβασε το συγκινητικό μήνυμα της ερμηνεύτριας, Μαριέττας Φαφούτη

Read More

And More