Γιάννης Σπαλιάρας: Αγκαλιές και φιλιά με την Ζωή Τζάνη στην πισίνα! [pics]

Η συμμετοχή του στο Survivor άλλαξε τη ζωή του και την κοσμοθεωρία του. Ο λόγος για τον Γιάννη Σπαλιάρα που βγαίνοντας από το παιχνίδι επαναπροσδιόρισε τις προτεραιότητές του και δεν σταμάτησε να δέχεται την αγάπη και την μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου. Ταυτόχρονα όμως, είδε τους πραγματικούς του φίλους, αλλά και έθεσε νέες βάσεις στη σχέση του με την αγαπημένη του Ζωή Τζάνη.

Η αλήθεια είναι, πως φεύγοντας για τον Άγιο Δομίνικο – και έχοντας περάσει μια δύσκολη περίοδο με το χαμό του πατέρα του- ο Γιάννης Σπαλιάρας και η Ζωή του δεν ήταν στα καλύτερά τους. Μπαίνοντας όμως, στο παιχνίδι το γνωστό μοντέλο και παρουσιαστής είχε το χρόνο να σκεφτεί όλα όσα έχουν σημασία για εκείνον. Ένα μήνυμα μάλιστα που του είχε στείλει η Ζωή, σε κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού, του έδωσε κουράγιο και δύναμη.

Επιστρέφοντας, λοιπόν, στην Αθήνα, οι δυο τους συναντήθηκαν και πάλι και όλα έμοιαζαν να είναι σαν τον πρώτο καιρό. Και τώρα πια οι δυο τους είναι αχώριστοι. Μάλιστα, έκαναν μαζί και διακοπές στη Ρόδο και στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το TLIFE από τη διαμονή τους στο Rodow Palace, οι δυο τους φαίνονται να είναι full in love…

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More