Γιάννης Σπαλιάρας: Απάντησε για τα δημοσιεύματα που θέλουν να παντρεύεται την Ζωή Τζάνη! Video

Ο Γιάννης Σπαλιάρας και η Ζωή Τζάνη είναι και πάλι μαζί, μετά την επιστροφή του διάσημου Μαχητή από το Survivor. Το ζευγάρι πέρασε αρκετά σκαμπανεβάσματα στην σχέση του αλλά φαίνεται πως η απόσταση τελικά τους ένωσε. Μάλιστα, τα τελευταία δημοσιεύματα τους ήθελαν να κάνουν το επόμενο βήμα, με τον Γιάννη να κάνει πρόταση γάμου στην Ζωή.

“Ο Γιάννης σκέφτεται να κάνει πρόταση γάμου στην Ζωή χαρίζοντας της μονόπετρο, ενώ είναι αλήθεια ότι έχει μοιραστεί μαζί της τη σκέψη να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας το επόμενο καλοκαίρι”, έλεγε χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ της Real Life. Βέβαια, τις φήμες πυροδότησε και η φωτογραφία που ανέβασε η Ζωή Τζάνη, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου έκανε… πρόβα νυφικού!
Ο Γιάννης Σπαλιάρας βρέθηκε σήμερα στα παλιά του λημέρια και στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη, La Biri Biri, και απάντησε στο αν τελικά θα παντρευτεί την αγαπημένη του ή όχι. Ο πρώην παίκτης του Survivor, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν ισχύει! Είναι γρήγορο. Από τα 40 και μετά σκέφτομαι τον γάμο και τα παιδιά, αλλά όχι όπως γράφουν με ημερομηνίες και τέτοια…»
Δες το βίντεο:

Read More

And More