Γιάννης Σπαλιάρας: Απίστευτο κύμα αγάπης στο twitter μετά την υποψηφιότητά προς αποχώρηση!

Είναι μόλις τρεις εβδομάδες στην παραλία των “Μαχητών” και ο Γιάννης Σπαλιάρας δεν άργησε να ζήσει το deja vu και να δει την κάλπη να γεμίζει με ψήφους που είχαν το όνομά του. Πριν λίγες εβδομάδες οι “Διάσημοι” τον έστειλαν στην αντίπαλη ομάδα και τώρα οι “Μαχητές” τον έβγαλαν υποψήφιο προς αποχώρηση μαζί με τον Ορέστη και την Ελισάβετ.

“Είναι κάτι που το περίμενα και είχα μιλήσει με τα παιδιά. Όταν μία ομάδα είναι τα ίδια άτομα τρεις μήνες έχουν ένα ιδιαίτερο δέσιμο σε αντίθεση με μένα που παρότι κούμπωσα αρκετά καλά στην ομάδα, είμαι μόλις τρεις εβδομάδες. Οπότε είναι απολύτως κατανοητό και τα παιδιά με ενημέρωσαν γιατί ήταν ξεκάθαροι απέναντί μου ότι παρότι δεν με θεωρούν τον πιο αδύναμο αγωνιστικά ή τον πιο αντιπαθή θεωρούν πιο δίκαιο να ψηφίσουν εμένα γιατί όλοι οι υπόλοιποι έχουν φάει ψωμί κι αλάτι μαζί”, είπε πικραμένος ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Την ίδια στιγμή ένα κύμα αγάπης ξεκίνησε στο twitter με τη στήριξη του κόσμου να θυμίζει το ζήλο που έχουν δείξει οι fans του παιχνιδιού και για τον Ντάνο, που σε κάθε ψηφοφορία των “Διασήμων” ήταν προτεινόμενος.

Δες τι έγινε στο twitter μόλις ανακοινώθηκε πως ο Σπαλ είναι υποψήφιος προς αποχώρηση:

Read More

And More