Γιάννης Σπαλιάρας: Φωτογραφίζεται με το κορίτσι του και μιλά για όλα!

Ο Γιάννης Σπαλιάρας ποζάρει για πρώτη φορά μετά το Survivor μαζί με την σύντροφό του, Ζωή Τζάνη. Συγκεκριμένα φωτογραφήθηκαν για το περιοδικό Down Town και ο Γιάννης μίλησε στη Νάνσυ Φαφούτη περί κλίκας, σχολιίασε τον Στέλιο Χανταμπάκη για την αντιμετώπιση που είχε βγαίνοντας από το Survivor, αλλά αποκάλυψε και τις σκέψεις του σχετικά με την πατρότητα.

Έζησες αυτές τις μέρες ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού;

Όπου πηγαίνω ουρλιάζουν.Ο κόσμος θέλει να μας γνωρίσει. Με παίρνουν άτομα που είχαν να μου μιλήσουν 20 χρόνια.

Φλέρταρες ποτέ με την Ελισάβετ; Εκείνη μας είχε πει ότι θα μπορούσες να είσαι ο πατέρας της.

Όχι, μωρέ τώρα το κοριτσάκι. Απλά, εκεί της έδωσα ένα φιλάκι και είπαν ότι ο γυπαετός της την έπεσε. …Είναι πολύ χαμηλού κυβισμού. Εγώ θέλω να έχει λίγο τεκμήριο.

Αυτή η περιβόητη κλίκα υπήρχε στ’ αλήθεια;

Από την αρχή. Είτε το πεις κλίκα, είτε ομάδα, είτε στρατηγική, είτε φιλία. Υπήρχαν πηγαδάκια και πυρήνες.

Σοκαρίστηκες με την αντιμετώπιση που είχαν από τον κόσμο τα μέλη αυτής της κλίκας;

Δεν περιμέναμε ότι ο Στέλιος Χανταμπάκης θα τρώει τόσο βρίσιμο και ότι θα του απειλούν μέχρι και την οικογένεια. Το βρίσκω λάθος. Το ότι ένας παίκτης δεν δείχνει καλό χαρακτήρα σε ένα παιχνίδι και είναι αντιπαθής δεν σημαίνει ότι μπορούμε να του απειλούμε σπίτια, οικογένειες, παιδιά και τέτοια. Πάντως, στην περίπτωση του Στέλιου βλέπουμε ότι καμιά φορά βοηθάει και η δυσφήμιση γιατί, παρ’ όλο που άκουσε πολλά, βρέθηκε στην επικαιρότητα και πήρε εκπομπή.

Φωτογραφήθηκες με τη Ζωή. Επικοινωνιακά θα έλεγε κάποιος ότι πουλάει περισσότερο η εικόνα του εργένη.

Πολλοί μου το είπαν αυτό. Εταιρίες και managers μού πρότειναν να πλασάρομαι μόνος μου χωρίς τη Ζωή κλπ. Όμως θέλω να ζω αληθινές στιγμές και δεν με νοιάζει τόσο η εικόνα μου για να μπω σε τέτοια καλούπια. Η Ζωή, όσο ήμουν στο παιχνίδι, μετά την οικογένειά μου είναι το πρόσωπο που έλειψε. Μετά από πέντε μήνες είναι σα να κάνουμε restart.

Θα την παντρευτείς;

Πριν από το παιχνίδι είχαμε συνέχεια τσακωμούς, οπότε κρατάμε μικρό καλάθι και οι δυο. Σίγουρα, όταν είσαι τρία χρόνια με έναν άνθρωπο, σου περνάνε από το μυαλό και ο γάμος και τα παιδιά και όλα αυτά. Γενικά όμως θέλω να κάνω κάνα πάρτι, κάνα παιδί. Αυτό με τον γάμο και την εκκλησία, μού φαίνεται κάπως. Από τα 39 και μετά το σκέφτομαι όλο και πιο έντονα (το παιδί).

Η Ζωή θέλει;

Η Ζωή είναι μωρό, μόλις έκλεισε τα 26. Το βλέπει πάντως πολύ διαφορετικά απ’ ότι όταν γνωριστήκαμε που ήταν 23 χρόνων. Είναι πιο θετική στην ιδέα.

Κράτα το

Κράτα το

Διάβασε περισσότερα στο Down Town που κυκλοφορεί!

Read More

And More