Γιάννης Σπαλιάρας: Tι έκανε και πού πήγε μετά το αεροδρόμιο! Το πρώτο πράγμα που ζήτησε! Φωτογραφία

Ο Γιάννης Σπαλιάρας βρίσκεται από χθες βράδυ στην Ελλάδα και πριν πάει στο πατρικό του για να δει την μητέρα του πήγε στο σπίτι του κολλητού του φίλου Στέλιου Νιάκαρη!

Ο Στέλιος που είναι πολλά χρόνια φίλος με τον Γιάννη, πήγε στο αεροδρόμιο μαζί με τον αδελφό του Ευριπίδη για να παραλάβουν το φίλο τους! Μετά τα φλας και τους δημοσιογράφους ο Γιάννης πήγε για λίγο στο σπίτι του Στέλιου όπου εκεί ο Στέλιος διαπίστωσε ότι ο Γιάννης δεν είχε συνειδητοποιήσει ούτε το μέγεθος της επιτυχίας του survivor, αλλά ούτε και την μεγάλη αγάπη που έχει δείξει ο κόσμος στο πρόσωπό του!

Κι όμως το πρώτο πράγμα που ζήτησε ο Γιάννης μόλις έφτασε στο σπίτι του Στέλιου δεν ήταν να φάει ή να πιει κάτι αλλά κάτι άλλο! Εξάλλου όπως βλέπεις στη φωτογραφία τις 10 μέρες που έμεινε εκτός survivor ο Γιάννης στον Άγιο Δομίνικο έφαγε αρκετά και έχει πάρει μερικά κιλά!

Αυτό που ήθελε ο Γιάννης ήταν να ρωτήσει τον Στέλιο και τον αδελφό του τι έγινε στην Ελλάδα όλους αυτούς τους μήνες όσο έλειπε και επειδή δεν είχε μαζί του κινητό του περιέγραψαν πόσο ο κόσμος τον έχει αγαπήσει και εκτιμήσει για το ήθος και τη συμπεριφορά που επέδειξε μέσα στο παιχνίδι.

Ο Γιάννης που για αρκετή ώρα στο σπίτι του Στέλιου προσπαθούσε να συνέλθει και να συνειδητοποιήσει ότι τελικά γύρισε στην Ελλάδα μετά από πέντε ολόκληρους μήνες στον Άγιο Δομίνικο. Αυτό σίγουρα που του έκανε μεγάλη εντύπωση ήταν όσα του είπαν οι αδελφοί Νιάκαρη για όσα είπε ο κόσμος για εκείνον και ότι πλέον είναι μεγάλος σταρ! Ο Γιάννης μετά την αναμνηστική φωτογραφία έφυγε για να πάει στο σπίτι της μητέρας αλλά και τα αγαπημένα του πρόσωπα

Read More

And More