Γιάννης Τσιμιτσέλης – Βάσω Λασκαράκη: Ζουν χωριστά εδώ και επτά μήνες!

Δρόμους χωριστούς αποφάσισαν να τραβήξουν στη ζωή τους ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Βάσω Λασκαράκη. Το γνωστό ζευγάρι μετά από επτά χρόνια κοινής ζωής (και τέσσερα χρόνια γάμου) αποφάσισε να χωρίσει ήρεμα και πολιτισμένα, έχοντας πάντα ως προτεραιότητα να μην διαταραχθούν οι ισορροπίες για την κόρη τους Εύα.

Τι έφερε, όμως το χωρισμό και ποια θα είναι η επόμενη μέρα;

Άνθρωποι από το περιβάλλον του ζευγαριού αποκαλύπτουν πως το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστές πορείες μετά από αρκετή σκέψη. “Δεν ήταν απόφαση της τελευταίας στιγμής. Το σκέφτηκαν πολύ μέχρι να κοινοποιήσουν το χωρισμό τους”, αποκαλύπτει φίλος του ζευγαριού στο Down Town.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι δεν ζει κάτω από την ίδια στέγη εδώ και επτά μήνες. Ο Γιάννης έφυγε από το σπίτι και η Βάσω με την κόρη τους Εύα έμειναν στο σπίτι στα Μελίσσια. Το καλοκαίρι η Βάσω πέρασε κάποιες μέρες από τις διακοπές της με την Αθηνά Οικονομάκου στη Σέριφο, ενώ τον υπόλοιπο καιρό ήταν μαζί με τον Γιάννη και την κόρη τους, στο πατρικό του στο Μεσολόγγι. Οι δυο τους μάλιστα, έχουν αποφασίσει να πάρουν συναινετικό διαζύγιο και να διατηρήσουν φιλικές σχέσεις για χάρη του παιδιού τους.

Όσο για το λόγο του χωρισμού, το περιβάλλον τους αναφέρει: “Απλώς έκλεισε ο κύκλος. Τους τελείωσε ερωτικά, όπως συμβαίνει σε δεκάδες ζευγάρια. Η απαιτητική καθημερινότητα τους σκότωσε την ερωτική τους ζωή”.

Διάβασε περισσότερα στο Down Town που κυκλοφορεί!

Read More

And More