Γιάννης Βαρδής – Φιλοθέη Μωβ: Στα δικαστήρια μετά τη μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση!

Στα δικαστήρια συνεχίστηκε η κόντρα του γιου του Αντώνη Βαρδή, Γιάννη Βαρδή με την Φιλοθέη Μωβ. Μετά τον πόλεμο δηλώσεων που είχαν ξεσπάσει χθες ο Γιάννης Βαρδής βρέθηκε στο εδώλιο του Τριμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών μετά τη μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση που κατέθεσε εναντίον του η γυναίκα του εκλιπόντος πατέρα του Φιλοθέη Μωβ (κατά κόσμον Μαρία Σκιντζή).

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η διαδικασία ξεκίνησε κανονικά με την κατάθεση της Φιλοθέης Μωβ και η έδρα ανέλαβε… ρόλο πυροσβέστη, προλαβαίνοντας τις εντάσεις. Μέχρι και τον αείμνηστο Αντώνη Βαρδή που “θα βλέπει τώρα από πάνω την γυναίκα και τον γιο του να τσακώνονται” επικαλέστηκαν πρόεδρος και εισαγγελέας, στην προσπάθειά τους να “συνεφέρουν” τις δυο πλευρές.

Ωστόσο, η αναζήτηση εξωδικαστικής επίλυσης της διαφοράς στη μνήμη του Αντώνη Βαρδή, όπως ζήτησαν οι δικαστές, οδήγησε τους εμπλεκόμενους έξω από την αίθουσα. Έπειτα από 1,5 ώρα, επέστρεψαν με τον Γιάννη Βαρδή να έχει υπογράψει έγγραφο με το οποίο ζητούσε συγνώμη από τη μηνύτρια αν την προσέβαλε χωρίς της θέλησή του.

Ωστόσο, καμιά από τις δυο πλευρές δεν έφυγε ικανοποιημένη από τη δικαστική αίθουσα, με την Φιλοθέη να ζητά στον Γιάννη Βαρδή να αναρτήσει δημόσια τη συγνώμη του στο προφίλ του στο Facebook, κάτι που εκείνος αρνήθηκε να κάνει.

Read More

And More