Γιάννης Βαρδής – Νατάσα Σκαφιδά: Εξιτήριο από το μαιευτήριο!

Με ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη βγήκαν από το μαιευτήριο ΡΕΑ ο Γιάννης Βαρδής με τον σύζυγό του Νατάσα Σκαφιδά. Το ζευγάρι πριν λίγες μέρες απέκτησε μια πανέμορφη κορούλα που θα πάρει το όνομα Κατερίνα και είναι στα καλύτερά του.

Και μπορεί η διαμάχη με την χήρα του πατέρα του Φιλοθέη Μωβ να τον στεναχώρησε πριν λίγες μέρες -αφότου πήρε και τηλεοπτικές διαστάσεις- τώρα πια όμως ο γιος του Αντώνη Βαρδή έχει κάθε λόγο να είναι και πάλι χαρούμενος. Ο ίδιος μάλιστα, μόλις γεννήθηκε η μπέμπα του ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram ανακοινώνοντας το ευχάριστο νέο και όπως μάθαμε μπήκε και στο χειρουργείο και παρακολούθησε όλη τη διαδικασία του τοκετού!

Το TLIFE τους συνάντησε κατά την έξοδό τους από το μαιευτήριο μαζί με τον γυναικολόγο της Νατάσας, Γιάννη Βαμβακάρη. Ιδιαίτερα συγκινημένος ο Γιάννης κρατούσε τρυφερά την καλή του και της έδωσε μάλιστα και ένα τρυφερό φιλί μπροστά στους φωτογράφους και τους δημοσιογράφους που τους περίμεναν έξω από το μαιευτήριο.

Λίγες μέρες νωρίτερα, ο Γιάννης συγκίνησε για μια ακόμα φορά αφού και σε αυτή τη μεγάλη του χαρά δεν ξέχασε τον πατέρα του Αντώνη Βαρδή, γράφοντας χαρακτηριστικά στο Instagram: “Γεννησαμεεεεεεεεεεεε#antonisvardis #βαρδης #giannisvardis #vardis μπαμπα εγινες παππους”

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χοντος

Read More

And More