Γιάννης Βαρδής – Νατάσα Σκαφιδά: Η μπομπονιέρα του γάμου τους και το γαμήλιο γλέντι! [pics]

Τα σκαλιά της εκκλησίας στην όμορφη Λήμνο ανέβηκαν το απόγευμα της Παρασκευής ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφιδά και έλαμπαν από ευτυχία. Το ζευγάρι μετά το πολιτικό γάμο του, έκανε το θρησκευτικό στο εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής στη Λήμνο και κατόπιν βάφτισε την μικρή κορούλα του, την Κατερίνα.

Οι τρεις τους, μάλιστα έλαμπαν από χαρά και ευτυχία, ενώ οι αγαπημένοι φίλοι και οι συγγενείς τους δεν έλειπαν από κοντά τους. Μετά το γάμο, ακολούθησε, άλλωστε, μεγάλο γλέντι για τους καλεσμένους τους.

Ο γαμπρός επέλεξε ένα μπλε κουστούμι, ενώ η νύφη φόρεσε ένα λευκό παραμυθένιο νυφικό και έφθασε στο εκκλησάκι συνοδευόμενη από τη μουσική της κιθάρας και του ακορντεόν. Όσο για τη διπλή μπομπονιέρα του ζευγαριού (για το γάμο και τη βάφτιση), η νύφη επέλεξε ένα κλασσικό σχέδιο, με ένα κουτί που είχε πάνω τα αρχικά του ονόματος του ζευγαριού…

Δες τις φωτογραφίες των φίλων των νεόνυμφων στο Instagram:

Beware of the pirates ! #pirates #misthoforos #maxites #limnos #greece #survivorgr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kostas Anagnostopoulos (@kost4s) στις

@kost4s @nikolasanagn μια φωτο απο χτες. Ειναι μαγικα τα κολπα της ζωης και καποιες συγκυριες σε φερνουν απ το πουθενα κοντα σε ανθρωπους που δεν ζητανε τιποτα απο σενα κ το μονο που θελουν ειναι να δωσουν αγαπη και ανθρωπια. Μερικες φορες το ξεχναω και να ομως που η ζωη μου το υπενθυμιζει πως υπαρχει ακομα αυτη η πλευρα στην ζωη μας. Ευχαριστω τον νικολα που εχουμε μια υπεροχη σχεση και ευχαριστω και τον κωστα που παρολο γνωριζομαστε ελαχιστα μου εχει δειξει την καλη και τιμια πλευρα της ζωης.μακαρι να ηταν ολοι σαν εσας. Ευχαριστω!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη giannisvardis (@giannisvardis) στις

Κράτα το

Read More

And More