Γιάννης Βαρδής – Νατάσα Σκαφιδά: Ξέγνοιαστη βόλτα δίχως την κόρη τους

Η μπέμπα τους έκλεισε τους 4 μήνες και πλέον μπορούν να την αποχωρίζονται για λίγες ώρες μόνο… Ο Γιάννης Βαρδής και η σύζυγός του Νατάσα Σκαφιδά, σπάνια εμφανίζονται κάνουν εμφάνιση δίχως την μικρή Κατερίνα. Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε σε μία χαλαρή τους βόλτα στα νότια προάστια, την ώρα που πήγαιναν να πάρουν τον καφέ τους.

Στο ζευγάρι αρέσουν πολύ οι βόλτες στη Γλυφάδα και η Νατάσα, έχοντας χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης, πόζαρε στον φακό με πολύ ανεβασμένη διάθεση! Ο Γιάννης όπως πάντα, ήταν πολύ τρυφερός μαζί της και δεν την άφηνε από την αγκαλιά του.

Πρόσφατα ο Γιάννης μίλησε στο περιοδικό People για τη ζωή με το μωρό: «Αλλάζω πάνες, αποστειρώνω τα μπιμπερό και γενικά προσπαθώ να κάνω τα πάντα. Είμαι δίπλα στη Νατάσα σε όλα. Μου λέει συνεχώς ‘’ευχαριστώ’’, αλλά της εξηγώ πως δεν υπάρχει λόγος διότι το κάνω με όλη μου την καρδιά. Είναι ένα ένστικτο που βγαίνει στους περισσότερους όταν γίνονται γονείς. Βέβαια, έχω ένα μικρό θέμα με τις πάνες και τις μυρωδιές, αλλά το αντιμετωπίζω!», λέει γελώντας.

Η πιο σημαντική συμβουλή που του έχουν δώσει φίλοι του που είναι «ψημένοι» μπαμπάδες είναι να μην αγχώνεται, να ακολουθεί το ένστικτό του και να μην μπαίνει στο internet να λύνει τις απορίες του για το μωρό. «Το παιδί το μαθαίνεις από τον τρόπο που λειτουργεί. Για παράδειγμα, όταν για μια μέρα έκλαιγε ασταμάτητα, την πήγαμε στο νοσοκομείο και οι γιατροί μας είπαν πως έχει ξεκινήσει μια διαδικασία παλινδρόμησης στομάχου. Αυτό δεν είναι κάτι ανησυχητικό διότι, όπως μας τόνισε ο παιδίατρος, συμβαίνει σε πολλά μωρά». Παρότι, δεν είναι λίγοι εκείνοι που ισχυρίζονται πως ένα ζευγάρι απομακρύνεται μόλις αποκτήσει παιδί, ο ερχομός του μωρού λειτούργησε θετικά στην σχέση του Γιάννη και της Νατάσας. Μια σχέση που μετρά τέσσερα χρόνια και ξεκίνησε ένα καλοκαίρι στην Λήμνο…

Δες φωτογραφίες από την βόλτα τους

Read More

And More