Γιάννης Βαρδής – Νατάσσα Σκαφιδά: Ο μυστικός γάμος και οι στιγμές ευτυχίας… περιμένοντας την κόρη!

Τα δύσκολα πέρασαν για τον Γιάννη Βαρδή και τώρα χαμογελά ξανά περιμένοντας το πρώτο του μωρό. Ο γνωστός τραγουδιστής που πριν από 1,5 χρόνο έχασε τον πατέρα του Αντώνη Βαρδή βρήκε ξανά τις ισορροπίες του έχοντας κοντά του την αγαπημένη του Νατάσσα Σκαφιδά. Η σχέση τους έγινε σιγά σιγά ένας μεγάλος έρωτας και πριν λίγες μέρες οι δυο τους ανέβηκαν τα σκαλιά του Δημαρχείου, ενώ σε ένα μήνα περίπου περιμένουν την κόρη τους.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στα Καλύβια Αττικής και η νύφη έλαμπε μέσα στο κρεμ φόρεμά της που άφηνε να φανεί η φουσκωμένη κοιλίτσα της. Βλέπεις σε λίγες εβδομάδες περιμένει το baby boom και είναι ενθουσιασμένη τόσο εκείνη όσο και ο καλός της. Σε συνέντευξή του μάλιστα, ο Γιάννης Βαρδής είχε αποκαλύψει: “Περιμένετε κοριτσάκι; Ναι πάντα κορίτσι είχα στο μυαλό μου. Ίσως μετά την απώλεια του πατέρα μου να ήθελα αγόρι. Αλλά μια ζωή, με κορίτσι με φανταζόμουν.- Η πιο δυνατή στιγμή της εγκυμοσύνης ποια είναι;Ο πρώτος υπέρηχος. Η στιγμή που ακούς την καρδιά του μωρού σου. Είναι πολύ συγκινητικό”.

Οι πρώτες φωτογραφίες από το μυστικό γάμο

Ο γάμος του ζευγαριού κρατήθηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και ο Γιάννης με την Νατάσσα είχαν κοντά τους λίγα αγαπημένα πρόσωπα από το οικογενειακό και φιλικό τους περιβάλλον. Ανάμεσά τους ήταν ο Αντώνης Ρέμος με την Υβόννη Μπόσνιακ, αλλά και ο καλός φίλος του Γιάννη, ο Γιώργος Λιανός που αποκάλυψε και το ευχάριστο νέο στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Μετά το γάμο ακολούθησε brunch στη Βουλιαγμένη, ενώ ο Γιάννης Βαρδής ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος και σύμφωνα με δημοσίευμα του “Hello!” μετά την τελετή ανέφερε: “Ο πατέρας μου είναι εδώ, μαζί μου και μας κοιτά από ψηλά”.

Τώρα πάντως το ζευγάρι (και μετά το γάμο) φαίνεται πως έχει μπει στην τελική ευθεία και περιμένει με ανυπομονησία τον τοκετό. Οι δυο τους απολαμβάνουν τις χαλαρές βόλτες και το πολύ μέχρι το Πάσχα θα έχουν στην αγκαλιά τους και την κόρη τους…

Φωτογραφίες: Hello!, TLIFE, Instagram Γιάννη Βαρδή

Read More

And More