Πίσω στην κορυφή της σελίδας
21.12.2015 | 13:50

Γιατί είναι καλύτερο να βάζεις τα λεμόνια στην κατάψυξη

Γιατί είναι καλύτερο να βάζεις τα λεμόνια στην κατάψυξη
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Τα φυτοχημικά συστατικά που βρίσκονται στα λεμόνια, τα οποία ονομάζονται limonoids (λεμονοειδή), περιέχουν την ουσία λιμονίνη, η οποία έχει αποδειχτεί ότι προστατεύει από την στεφανιαία νόσο και μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της χοληστερόλης.
 
Ένα πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι πολλά από τα limonoids υπάρχουν στην φλούδα και όχι την σάρκα του λεμονιού και έχουν 10 φορές περισσότερες βιταμίνες και λιμονίνη από χυμό τον χυμό του.

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Check this
Χρειάζεσαι λοσιόν! End of story! Ποια να αγοράσεις ανάλογα με τον τύπο σου!
ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ; Απαντάμε στις ερωτήσεις σου!
Χάσε 5 κιλά σε ένα μήνα με τη Νέα Μεταβολική Δίαιτα “Restart” του Δημήτρη Γρηγοράκη
Wabi-Sabi: Η τέχνη της... ατέλειας είναι το νέο μεγάλο trend στη διακόσμηση και ήρθε η ώρα να το μάθεις
Top 10