Γιατί βασανίζεται ο Θοδωρής Μαραντίνης; [pic]

Στη μέση του δρόμου με μία κάρτα που γράφει “Βασανίζομαι” είδαν οι ανυποψίαστοι περαστικοί τον Θοδωρή Μαραντίνη. Ο frontman των Onirama πόζαρε έξω από το νυχτερινό κέντρο Anodos όπου ξεκίνησε εμφανίσεις το δυναμικό συγκρότημα μαζί με τον Χρήστο Κυριαζή. Στη συνέχεια ανέβασε την συγκεκριμένη φωτογραφία στα social media του. Και πριν προλάβεις να τον πεις “τρελό”, να σου εξηγήσουμε.

Ο Θοδωρής ποζάρει με αφορμή το νέο του τραγούδι “Ποτέ δεν ξέρεις” και με τον είδαμε και πρόσφατα να κάνει κάτι αντίστοιχο κρατώντας μία κάρτα με τον τίτλο του νέου κομματιού.


Μετά τη πολύ μεγάλη επιτυχία της διασκευής που έκαναν για το τραγούδι “Το μηδέν”, που έγινε η μεγάλη επιτυχία του καλοκαιριού επιστρέφουν δυναμικά με ένα γεμάτο ενέργεια και ρυθμό τραγούδι. Το δυναμικό συγκρότημα μίλησε στο TLIFE για το νέο single αλλά και το ανατρεπτικό video clip που θα ακολουθήσει.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να διαβάσεις ολόκληρη τη συνέντευξη

To “Ποτέ δεν ξέρεις” θα περιλαμβάνεται στο νέο album των Onirama που θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα και το ακούμε ζωντανά κάθε Σάββατο από 5 Νοεμβρίου στο Anodos Live Stage!

Read More

And More