Πίσω στην κορυφή της σελίδας
30.08.2017 | 09:42

Γιώργος Αγγελόπουλος: Απαντά για τις 200.000 ευρώ που φημολογείται ότι δέχθηκε για διαφήμιση

Γιώργος Αγγελόπουλος: Απαντά για τις 200.000 ευρώ που φημολογείται ότι δέχθηκε για διαφήμιση
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Συνέντευξη στο Down Town Κύπρου έδωσε ο Ντάνος και κλήθηκε να απαντήσει ανάμεσα σε άλλα στις φήμες που τον θέλουν να έχει αμειφθεί με 200.000 ευρώ για τη συμμετοχή του σε διαφημιστικό σποτ.

Ο νικητής του Survivor απάντησε χωρίς υπεκφυγές, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους:

«Εδώ υπάρχουν κάποιες υπερβολές. Αυτά τα ποσά δεν υπάρχουν, δεν ισχύει στο ελάχιστο αυτό το πράγμα. Όμως είναι αλήθεια ότι μου έχουν προτείνει να παίξω σε διαφήμιση. Θεωρώ ότι θα κάνω αυτό που θα μου ταιριάζει καλύτερα και σίγουρα δεν θα πω σε όλα ναι. Οπωσδήποτε η κάθε πρόταση με τιμά πολύ ως άνθρωπο, αλλά δεν μου πάνε και όλα. Δεν μπορώ να κάνω τα πάντα!» είπε.

Όσο για τις 100.000 ευρώ που κέρδισε από το παιχνίδι, ο Ντάνος απάντησε ότι δεν έχει ακόμη λάβει το έπαθλο: «Καταρχήν, δεν έχω λάβει ακόμη το έπαθλο. Βάσει συμφωνίας, θα πάρω τα χρήματα σε τέσσερις μήνες από τώρα. Όταν, λοιπόν, με το καλό τα πάρω, θα δω πώς θα τα αξιοποιήσω. Σίγουρα, θα στηρίξω την οικογένειά μου σε ό,τι χρειάζεται και, ίσως, κάνω κάτι δικό μου. Πάντως, δεν κάνω πλάνα και σχέδια, όταν δεν έχω κάτι στα χέρια μου. Όταν πάρω τα χρήματα, τότε θα σκεφτώ και τι θα κάνω επαγγελματικά, πώς θα το αξιοποιήσω όλο αυτό.»
Διάβασε περισσότερα στο Down Town Κύπρου που κυκλοφορεί!

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10