Γιώργος Κατρούγκαλος: Ακριβό δείπνο σε χλιδάτο εστιατόριο πριν τον ανασχηματισμό! [pic]

Σε μια από τις σπάνιες βραδινές εξόδους του, απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του Secret των Παραπολιτικών, τον Γιώργο Κατρούγκαλο. Λίγο πριν τον ανασχηματισμό και την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης Τσίπρα, ο γνωστός πολιτικός βρέθηκε σε γνωστό χλιδάτο εστιατόριο της Αθήνας και έδειξε τα ακριβά του γούστα στο φαγητό.

Έχοντας μαζί του, λίγους συνεργάτες ο Γιώργος Κατρούγκαλος βρέθηκε στο γνωστό στέκι κοντά στο Hilton και έκανε λογαριασμό που ξεπερνά το μηνιαίο μισθό ενός εργαζομένου. Το τραπέζι του είχε άφθονο φαγητό, τα πιο εκλεκτά εδέσματα και ένα από τα ακριβότερα πιάτα του μενού. Πρόκειται για ένα μοναδικής γεύσης μοσχαρίσιο κρέας Wagyn από την Ισπανία που κοστίζει 13 ευρώ το γραμμάριο.

Φυσικά, το εκλεκτό μενού συνόδευσε και ακριβό κρασί, ενώ τις εντυπώσεις έκλεψε το γλυκό, που ήταν ένα βουνό παγωτού. Μάλιστα, ενθουσιασμένος, ο κ. Κατρούγκαλος το φωτογράφισε με το κινητό του τηλέφωνο…

Ο Γιώργος Κατρούγκαλος πάντως, έδειχνε να απολαμβάνει τη βραδιά, αν και κάποια τηλεφωνήματα διέκοψαν την ομιλία με την παρέα του.


Read More

And More