Γιώργος Καβακάκης: Χαμός με τη γυμνή φωτογράφιση του σέξι “αγοριού” της… Άντζελας Δημητρίου

Ο sexy πρωταγωνιστής – μοντέλο του διαφημιστικού που έφτασε στο 1 εκατομμύριο “χτυπήματα” στο youtube μέσα σε μία μόνο μέρα, Γιώργος Καβακάκης, φωτογραφίζεται γυμνός και μιλάει στο “Down Town” Κύπρου και τον Πάνο Γιαννακόπουλο αμέσως μετά τη μεγάλη δημοσιότητα των τελευταίων ημερών.

Μέσα σε μόνο μία μέρα, με το που κυκλοφόρησε δηλαδή η διαφήμιση, έγινες γνωστός σε όλο τον κόσμο! Όλοι μιλούσαν για σένα…

Με έχει ενοχλήσει το γεγονός ότι, έπειτα από τόσα χρόνια καριέρας, έχοντας μάλιστα κάνει παγκόσμιες καμπάνιες αρώματος και πολύ σημαντικές δουλειές, η αναγνώριση ήρθε με κάτι πιο μικρό σε εμβέλεια δουλειάς.

Ήταν μικρότερο και πιο «ελαφρύ»; Είδες τον ρόλο σου στη διαφήμιση ως καρικατούρα;

Όχι. Έπιασα το κωμικό στοιχείο της δουλειάς. Από την άλλη, η παγκόσμια καμπάνια του αρώματος αντιπροσώπευε τόσο εμένα και το πρόσωπό μου όσο και την Ελλάδα.

Με το που συμφώνησες, όμως, για τη συγκεκριμένη διαφήμιση δεν φανταζόσουν τον ντόρο που θα επακολουθούσε; Ήξερες ότι θα γίνεις viral και θα παίζεις παντού!

Δεν είχα καταλάβει πόσο μεγάλες διαστάσεις θα πάρει. Καταλάβαινα το κωμικό στοιχείο από την αρχή. Μάλιστα, είχα και μερικές ατάκες που κόπηκαν. Όπως και να ‘χει, όλη η διαφήμιση ήταν της Άντζελας!

Εσύ βρίσκεις τη φράση «χτύπα σαν άνδρας!» σεξιστική;

Ούτε καν. Είδα όλες τις ακρότητες που γράφτηκαν στο διαδίκτυο. Προσωπικά, δεν έχω ακούσει τίποτα αρνητικό για την παρουσία μου στο διαφημιστικό. Ίσα-ίσα. Μέχρι στιγμής είναι όλα ήρεμα.

Μίλησε μου για την Άντζελα Δημητρίου…

Είναι φοβερή! Είναι ακριβώς όπως δείχνει. Είναι έξω καρδιά. Στην δουλειά ήταν πάρα πολύ συνεργάσιμη. Είχε έρθει πριν απ’ όλους στο γύρισμα! Ήταν όλη την ώρα ευχάριστη και χαμογελαστή.

Είναι ωραία γυναίκα η Άντζελα;

Για την ηλικία της, ναι. Ακούστηκαν πολύ άσχημα σχόλια. Μακάρι όλες οι γυναίκες να είναι έτσι στην ηλικία της.

Διάβασε περισσότερα στο “Down Town” Κύπρου!


Read More

And More