Γιώργος Λιάγκας: Διχάστηκαν οι θαυμαστές του μετά το χωρισμό! Χαμός με τα μηνύματα στο Instagram

Δεν πρόλαβε καλά καλά να γίνει γνωστή η είδηση του χωρισμού τους και τα social media του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά πήραν “φωτιά”. Φίλοι και θαυμαστές του ζευγαριού που δεν γνώριζαν την απόφασή τους να χωρίσουν δεν σταμάτησαν να στέλνουν μηνύματα στο ζευγάρι και να τους δείχνουν τη συμπαράστασή τους, αλλά και την απογοήτευση για την απόφαση που πήραν.

Τα μηνύματα που δέχτηκε η Φαίη ήταν πολλά (δες εδώ), ενώ και κάτω από την τελευταία φωτογραφία του Γιώργου στο Instagram -από τα γυρίσματα του Lucky Room- οι θαυμαστές του διχάστηκαν. Κάποιοι έσπευσαν να τον ρωτήσουν γιατί πήρε αυτήν την απόφαση, άλλοι να του ζητήσουν να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία και μερικοί να του υπενθυμίσουν πως ο ίδιος ως παιδί χωρισμένων γονιών έλεγε πως το θέμα του χωρισμού, όταν έχεις οικογένεια είναι κάτι που πρέπει να σκεφτείς καλά.

Ο ίδιος πάντως, αν και ιδιαίτερα αυθόρμητος δεν έχει απαντήσει προς το παρόν σε κάποιο μήνυμα περιμένοντας να περάσει λίγος χρόνος, από τη στιγμή της ανακοίνωσης του τέλους του γάμου του με την Φαίη.

Μολις τελειωσαμε…. απιστευτα επεισοδια. Πρεμιερα Κυριακη 13 στις 20:00. Lucky room!!!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Giwrgos Liagas (@gliagas) στις

Read More

And More