Γιώργος Λιάγκας – Φαίη Σκορδά: Δείπνο με την παρέα του Πρωινού, πριν την πρεμιέρα!

“Τικ τακ τικ τακ σε πέντε μέρες ερχόμαστε”, έγραψε στο instagram ο Θέμης Γεωργαντάς και ανέβασε μια φωτογραφία -regram από τον Γιώργο Λιάγκα– στο προφίλ του στο Instagram για να μας δώσει μια γεύση από το χθεσινό δείπνο της παρέας του “Πρωινού”.

Ναι, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά άφησαν για λίγο τα αγόρια σπίτι και βρέθηκαν με όλη την ομάδα στο εστιατόριο της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου για να γιορτάσουν ενόψει της πολυπόθητης πρεμιέρας. Το πρώτο ραντεβού της σεζόν με τους τηλεθεατές προγραμματίστηκε για την Δευτέρα το πρωί και όλοι είναι έτοιμοι για το come back.

Το TLIFE βρέθηκε φυσικά στο soiree που ετοιμάστηκε στο κέντρο της Αθήνας και το εστιατόριο Παπαδάκης της Αργυρώς. Εκεί συναντήσαμε τον Γιώργο και την Φαίη με ένα μεγάλο χαμόγελο και ανυπομονησία για την πρεμιέρα, την Λίτσα Πατέρα, την Μαρία Ηλιάκη, την Σάσα Σταμάτη, τον Θέμη Γεωργαντά, τον Άρη Καβατζίκη και την Ελεάννα Τριφύδου. Special guest της βραδιάς ο Τζώνυ Καλημέρης.

Το δείπνο έγινε νωρίς το βράδυ, βασικό θέμα συζήτησης ήταν οι εκπλήξεις που θα δούμε στην πρεμιέρα, αλλά και το εντυπωσιακό trailer της εκπομπής με πρωταγωνιστές το διάσημο τηλεοπτικό ζευγάρι… Ενώ, λίγο αργότερα το τραπέζι γέμισε ποτά και λαχταριστά εδέσματα και το κέφι ης παρέας κράτησε ως αργά…

Τικ Τακ Τικ Τακ… Ερχόμαστε… REGRAM @gliagas 5 μέρες έμειναν… Ανυπομονούμε… Ραντεβού τη Δευτέρα!!! #prwino #ant1

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Themis Georgantas (@themisgeorgantas) στις

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More