Γιώργος Λιάγκας – Φαίη Σκορδά: Όλη η αλήθεια για τον χωρισμό τους και η κοινή τους δήλωση!

Ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια της ελληνικής showbiz , o Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά δεν είναι πια μαζί. Μετά από 8 χρόνια σχέσης συνολικά (τα έξι υπήρξαν παντρεμένοι) το ζευγάρι επιβεβαίωσε τον χωρισμό του στην Real News: “Ναι, δεν είμαστε πια μαζί, αλλά έχουμε δυο υπέροχα παιδιά που λατρεύουμε και θα μας ενώνουν για πάντα.”

Σύμφωνα με την εφημερίδ, ο χωρισμός τους ήταν μια κοινή απόφαση που δεν πήραν πήραν εν θερμώ, μιας κι εκετίμησαν ότι αυτό ήταν το καλύτερο για την οικογένειά τους και κυρίως για τους δυο γιους τους, τον 5,5 χρονών Γιάννη και τον 2,5 ετών Δημήτρη, που αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητά τους.

Γιώργος Λιάγκας - Φαίη Σκορδά: Ο γιος τους σε ρόλο easy rider! Φωτογραφίες

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει ήδη το νέο του σπίτι κι έχει μεακομίσει στην περιοχή της Βουλιαγμένης και κοντά στο οικογενειακό τους σπίτι.


Μπορεί η αυλαία του γάμου τους να έπεσε, αλλά τρέφει βαθιά εκτίμηση ο ένας στον άλλον και κοινή τους γραμμή είναι να τηρήσουν χαμηλούς τόνους για τον χωρισμό τους, όπως χαμηλούς τόνους κράτησαν σε όλη τη μακρ΄περίοδο που ήταν ζευγάρι.

Read More

And More