Γιώργος Λιάγκας – Φαίη Σκορδά: Τα πρώτα Χριστούγεννα μετά το διαζύγιο! Με ποιον θα γιορτάσουν τα παιδιά;

Τα πρώτα Χριστούγεννα μετά το συναινετικό διαζύγιο θα περάσουν φέτος ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά και σίγουρα επικρατεί ένα αμήχανο κλίμα ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι. Οι δυο τους έχουν αποφασίσει να κάνουν τα πάντα για να είναι καλά τα δυο αγόρια τους και για αυτές τις γιορτές βρήκα την χρυσή τομή για να μην νιώσουν τα παιδιά τους πως κάτι άλλαξε.

Πριν λίγες μέρες μάλιστα, στην παρουσίαση του Rising Star. Ο γνωστός παρουσιαστής αποκάλυψε χαρακτηριστικά: “Φέτος θα κάνουμε οικογενειακές διακοπές. Αφήστε εμάς να ξέρουμε το πώς”. Και πράγματι έτσι αποφάσισαν. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της Real Life, τα Χριστούγεννα ο Γιάννης και ο Δημήτρης θα τα περάσουν με την Φαίη Σκορδά και τους παππούδες τους στο Κιλκίς. Ενώ, μετά τα Χριστούγεννα, ο μεγάλος γιος θα φύγει με τον Γιώργο Λιάγκα σε ταξίδι.

Ωστόσο, ο βενιαμίν της οικογένειας δεν θα μπορέσει να τους ακολουθήσει, αφού είναι πολύ μικρός για να μείνει μακριά από την μητέρα του.

Όσο για το πώς θα μοιράζεται ο χρόνος των παιδιών στο μέλλον, για να τους βλέπουν και οι δυο γονείς… αυτό είναι κάτι που δεν έχει αποφασιστεί ακόμη. Το σίγουρο όμως είναι πως ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά θέλουν να γίνει ανώδυνα η μετάβαση των αγοριών στη νέα τους πραγματικότητα.

Read More

And More