Γιώργος Λιάγκας: Η νέα εμφάνιση και οι αλλαγές στη ζωή του μετά το χωρισμό! [pics]

Την μια επίσημη εμφάνιση μετά τη άλλη κάνει ο Γιώργος Λιάγκας. Μετά την εμφάνιση σε γνωστό εμπορικό κέντρο στα νότια προάστια, όπου άναψε και το χριστουγεννιάτικο δέντρο, ο γνωστός παρουσιαστής βρέθηκε σε μεγάλο event τεχνολογίας που διοργανώθηκε στο Μαρούσι για τις ανάγκες του νέου παιχνιδιού που παρουσιάζει στον Ant1, το Lucky Room.

Έχοντας στο πλευρό του την Μαντώ Γαστεράτου (που είναι και συμπαρουσιάστρια του στο παιχνίδι), ο Γιώργος Λιάγκας βρέθηκε στο γνωστό mall και παρουσίασε ένα διαφορετικό Lucky Room με όσους βρέθηκαν εκεί. Ο κόσμος είχε τη δυνατότητα, απαντώντας σε μια απλή ερώτηση για το επιτυχημένο παιχνίδι του Ant1 να διεκδικήσει πλούσια δώρα και φυσικά να συναντήσει από κοντά τους συντελεστές και την ομάδα του project.

Ο Γιώργος Λιάγκας για μια ακόμη φορά ξεχώρισε με τις έξυπνες ατάκες και την αμεσότητά του με το κοινό, αλλά και με τις ερωτήσεις του. Ο ίδιος άλλωστε, έχει δηλώσει πως είναι “νουμεράκιας” και ενδιαφέρεται πολύ για τη γνώμη του κόσμου σε κάθε τηλεοπτικό του στοίχημα.

Το νέο τηλεοπτικό στοίχημα

Αυτήν την περίοδο, άλλωστε, μετά τις αλλαγές στην προσωπική του ζωή, την ανακοίνωση του χωρισμού του από την Φαίη Σκορδά και την μετακόμισή του, ο Γιώργος Λιάγκας έχει αφοσιωθεί στα παιδιά του, αλλά και στα επαγγελματικά του. Και μπορεί φέτος να μην είναι στο “Πρωινό” του Ant1 έκανε όμως δυναμικό come back με δυο μεγάλες παραγωγές. Πρώτο και καλύτερο το Lucky Room που προβάλλεται κάθε Κυριακή βράδυ, ενώ αυτήν την περίοδο βρίσκεται συνεχώς και στα γυρίσματα του Rising Star.

Οι πρώτες δηλώσεις μετά την ανακοίνωση του χωρισμού

Όσο για τα προσωπικά του; Σιγά σιγά ο Γιώργος Λιάγκας προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα και στην εργένικη ζωή, όπως αποκάλυψε σε δηλώσεις του. Προτεραιότητά του, πάντα είναι τα παιδιά, ενώ για το χωρισμό με την Φαίη Σκορδά, μιλώντας στην κάμερα των Αποκαλυπτικών δήλωσε: “Όταν δυο άνθρωποι λόγω της δουλειάς τους παντρεύονται και το ανακοινώνουν, θα έπρεπε και στο κλείσιμο αυτής της όμορφης σχέσης να το γνωστοποιούν”… Και συνέχισε: “Φοβόμασταν την παραφιλολογία για το διαζύγιό μα γι’ αυτό κάναμε κοινή δήλωση με την Φαίη. Το κλείσαμε με αυτό το θέμα με τα όσα είπαμε στη δήλωσή μας… Δεν υπάρχουν ούτε τρίτα, ούτε τέταρτα ούτε πέμπτα πρόσωπα στον γάμο μου με την Φαίη”.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More