Γιώργος Λιάγκας: Ο λόγος που αποχώρησε από εκδήλωση που θα παρουσίαζε! Video

Ο Γιώργος Λιάγκας στηρίζει σε τεράστιο βαθμό την Κιβωτό του Κόσμου, αλλά και το έργο του πατέρα Αντώνιου. Έτσι δεν μπορούσε να αρνηθεί την παρουσίαση που έγινε εχθές το βράδυ στον Κολωνό, των εγκαινίων του Κέντρου Ειδικής Μέριμνας της Κιβωτού. Σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδήλωσης λίγο μετά τις επτά το απόγευμα, ο παρουσιαστής θα πραγματοποιούσε χαιρετισμό στο κοινό αλλά και μέρος της παρουσίασης.

Ο Γιώργος Λιάγκας πήγε κανονικά στην εκδήλωση αλλά αποχώρησε πριν ξεκινήσει. Ο παρουσιαστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Στη Φωλιά των ΚουΚου” και δήλωσε πως στηρίζει την Κιβωτό του Κόσμου και ήταν πολύ τιμητική η πρόταση που του έγινε να παρουσιάσει την εκδήλωση. Βέβαια, σύμφωνα με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη, η παρουσίαση δεν έγινε τελικά ποτέ.
Ο γνωστός δημοσιογράφος αποκάλυψε πως μίλησε με τον Γιώργο Λιάγκα και του εξήγησε πως υπήρχε θέμα οργάνωσης. «Με κάλεσαν, πάντα τους βοηθάω. Είμαι δίπλα τους, όμως δεν υπήρχε πολύ καλή οργάνωση… Το σημαντικό ήταν ότι πρέπει να πάω και πήγα» του είπε χαρακτηριστικά.

Δες το βίντεο:

Read More

And More