Γιώργος Λιάγκας: Το ταξίδι με τον μεγάλο γιο του στις Άλπεις! [pic,vids]

Αυτό το ταξίδι το είχαν προγραμματίσει εδώ και καιρό και τώρα ο Γιώργος Λιάγκας και ο μεγάλος του γιος, ο Γιαννάκης απολαμβάνουν τις βόλτες και το σκι στις χιονισμένες Άλπεις. Μπαμπάς και γιος, άλλωστε, είναι πια φιλαράκια και δεν σταματούν να περνούν χρόνο μαζί.

Μετά το χωρισμό τους, μάλιστα ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά προσπαθούν με κάθε τρόπο να παραμείνουν ενωμένοι για χάρη των παιδιών και κάνουν ό,τι μπορούν για να κρατήσουν τις ισορροπίες. Έτσι, φέτος στις γιορτές τα δυο αγόρια πέρασαν τα Χριστούγεννα στο Κιλκίς με την Φαίη Σκορδά και τους παππούδες τους, την Πρωτοχρονιά έμειναν στην Αθήνα και για την αργία των Φώτων, ο Γιώργος Λιάγκας πήρε τον μεγάλο γιο του και έφυγαν για τις Άλπεις. Ο μικρός Δημητράκης, όμως, δεν μπορούσε να τους ακολουθήσει και πιθανότατα να κάνει στο μέλλον ένα αντίστοιχο ταξίδι με τον μπαμπά του.

Πάντως, ο μεγάλος γιος της οικογένειας δείχνει να απολαμβάνει τις διακοπές με τον Γιώργο Λιάγκα και αποδείχθηκε ταλέντο σε αυτό το χειμερινό σπορ, όπως και ο μπαμπάς του.

-24 σημερα στις Αλπεις… ψοφοκρυο αλλα ηλιος….

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Giwrgos Liagas (@gliagas) στις


Του χρονου θα τον κυνηγαω…

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Giwrgos Liagas (@gliagas) στις

Και για κλεισιμο, αυτο…. Καπου ψηλα στις Αλπεις… Εκει που πεσε ο … Πανος. Χα χα… Καληνυχτες…

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Giwrgos Liagas (@gliagas) στις

Read More

And More