Γιώργος Λιάγκας: Χωρίς την Φαίη στο θέατρο!

Χαμογελαστός, ανανεωμένος και έτοιμος για το νέο επαγγελματικό του βήμα ο Γιώργος Λιάγκας. Ο γνωστός παρουσιαστής που φέτος δεν βρίσκεται στην πρωινή ζώνη του Ant1 πλάι στην Φαίη Σκορδά, ετοιμάζεται για το μουσικό show “Rising Star” και συνεχίζει κανονικά τις εκπομπές του στο ραδιόφωνο.

Και φυσικά δεν σταματά τις κοσμικές εξόδους. Η αλήθεια είναι πως τόσο εκείνος, όσο και η Φαίη είναι ιδιαίτερα επιλεκτικοί στις δημόσιες εμφανίσεις τους και τους βλέπουμε σε λίγα και καλά κοσμικά καλέσματα – συνήθως για να στηρίξουν φίλους και συνεργάτες.

Έτσι, πριν λίγες μέρες η γνωστή παρουσιάστρια βρέθηκε στην Εβδομάδα Μόδας για να στηρίξει και την ενέργεια του “Make A Wish” (δες εδώ), ενώ τώρα ο Γιώργος Λιάγκας πήγε στο θέατρο Pantheon και στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης του Δημήτρη Λιγνάδη, “¨Ρωμαίος και Ιουλιέτα”. Μαζί του ήταν συνεργάτες του σταθμού, αλλά όχι η Φαίη που θέλησε να περάσει το βράδυ με τα αγόρια της και να ξεκουραστεί λίγο, μιας και το πρόγραμμά της είναι πολύ φορτωμένο αυτήν την περίοδο…

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More