Γιώργος Λιάγκας – Χρήστος Μάστορας: Πρώτο τραπέζι πίστα στο “Κρεμλίνο” για χάρη του φίλου τους! [vid]

Παραλίγο ανδρική… απαρτία από το Rising Star θα σημειωνόταν χθες το βράδυ (αν δε έλειπε ο Αντώνης Ρέμος) στο “Κρεμλίνο”… του Πειραιά και όχι της Μόσχας, αφού ο Γιώργος Λιάγκας βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Κώστας Μακεδόνας παρέα με το Χρήστο Μάστορα! Η ομάδα του επιτυχημένου talent show του Ant1 φαίνεται πως έχει δέσει πολύ, αν κρίνουμε από το γεγονός ότι περνούν μαζί ακόμα και τα Σαββατόβραδά τους!

Ο διάσημος τραγουδιστής και μέλος της επιτροπής του Rising Star Κώστας Μακεδόνας βρίσκεται για περιορισμένες εμφανίσεις (τα Σάββατα του Φεβρουαρίου) στο “Κρεμλίνο” παρέα με τη νέα τραγουδίστρια Μαίρη Δούτση. Οι δυο φίλοι και “συνάδελφοί” του, ο γνωστός παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας και ο frontman του συγκροτήματος Μέλισσες και έταιρο μέλος της κριτικής επιτροπής του show, Χρήστος Μάστορας, αποφάσισαν να απολαύσουν από κοντά το χαρισματικό μουσικό που δίνει κάθε φορά εξαιρετικές ερμηνείες!

Μάλιστα, τα δυο “φιλαράκια” αποθέωσαν το μεγάλο ερμηνευτή και μοιράστηκαν τις φωτογραφίες και βίντεο στο Instagram, ενθουσιασμένοι με τη βραδιά που τους χάρισε ο Κώστας Μακεδόνας.

Φοβερος Κωστας και … ολιγον Μαστορας…

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Giwrgos Liagas (@gliagas) στις

Ένας και μοναδικός Κώστας Μακεδόνας @makedonas1967 #makedonas #kremlino

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Christos Mastoras (@xmastoras) στις

Read More

And More