Γιώργος Μαυρίδης – Γιώργος Λέντζας: Η κόντρα τους κορυφώνεται! [pics]

Ο Γιώργος Μαυρίδης, ο Γιώργος Λέντζας και η Μόλυ βρίσκονται «Στο δρόμο». Την Τρίτη 4 Απριλίου, στις 21:50, η «Κονσέρβα», παίρνει τον δρόμο προς την Κόρινθο με τους Γιώργηδες σε μεγάλη φόρμα και τις διαδρομές τους γεμάτες κέφι! Η λίστα με τις επιθυμίες τους είναι μεγάλη και οι ίδιοι δεν θέλουν να χάνουν ούτε λεπτό από την πραγματοποίησή τους.

Η κόντρα τους φτάνει στο ζενίθ. Τα μαθήματα που παίρνουν από τη διαδρομή τους και μοιράζουν απλόχερα σε όλους μας είναι πολύτιμα. Το κουβάρι των επιθυμιών τους ξετυλίγεται, ζωντανεύοντας παιδικά τους απωθημένα και όνειρα, αλλά και την όχι και τόσο καλά κρυμμένη τρέλα τους!

Ο Γιώργος Μαυρίδης παίρνει τον ρόλο στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Αστέρας Ραχούλας». Αυτό… εξοργίζει τον Γιώργο Λέντζα που επιθυμούσε διακαώς να πρωταγωνιστήσει κι αυτός! Θα είναι καλός στον ρόλο του ή θα δικαιωθεί ο Λέντζας που θεωρεί την επιλογή του Μαυρίδη εντελώς λανθασμένη;

Ο Γιώργος Λέντζας όταν ήταν μικρός ήθελε να γίνει φαροφύλακας. Θα μπορέσει τώρα που μεγάλωσε να πραγματοποιήσει την επιθυμία του, έστω και για μία μέρα;

Γίνεται να κατέβεις μια χιονισμένη πλαγιά με… φουσκωτή βάρκα; Όταν «την οδηγούν» οι Γιώργηδες, όλα γίνονται. Η τρέλα πάει και στα βουνά αλλά και στους πρωταγωνιστές μας που υπόσχονται να το ζήσουν στον απόλυτο βαθμό. Να υπερβούν τα όρια και να χαρίσουν σε όλους μας μοναδικές στιγμές γέλιου.

Πώς συνδυάζεται η οικολογική συνείδηση της Μόλυ με μια βουτιά στην θάλασσα; Θα μπορέσει το «κορίτσι» μας να απολαύσει το μπάνιο της χωρίς να στενοχωριέται για τα σκουπίδια που βρίσκονται στο βυθό της; Με τη βοήθεια των εθελοντών Loutraki divers, η ομάδα καθαρίζει την περιοχή, φέρνοντας στην επιφάνεια αντικείμενα που δε φανταζόμαστε.

Read More

And More