Γιώργος Μαυρίδης: Ξέφρενος χορός στα σοκάκια της Μυκόνου με τον μικρό τoυ φίλο! [vid]

Στο νησί των ανέμων για τις ανάγκες της εκπομπής “Στο Δρόμο” που παρουσιάζουν στον Alpha βρέθηκαν ο Γιώργος Μαυρίδης και ο Γιώργος Λέντζας και αναστάτωσαν τα Ματογιάννια. Η κάμερα του Mykonos Live TV εντόπισε τους δύο Γιώργηδες χαλαρούς και ευδιάθετους στη Μύκονο, όπου έδωσαν το παρών στο open street party που διοργάνωσαν ιδιοκτήτες καταστημάτων έξω από την εκκλησία της Πανάχρας, στην Χώρα του νησιού.

Ο Γιώργος Μαυρίδης όμως, είχε τρελά κέφια και το έριξε στον χορό μαζί με έναν λιλιπούτειο φίλο του. Όπως φαίνεται, ο πολυταξιδεμένος παρουσιαστής έχει αδυναμία εκτός από την Μόλυ, την όμορφη σκυλίτσα της εκπομπής, και στα παιδιά! Σύμφωνα με πληροφορίες, Μαυρίδης και Λέντζας αντιμετώπισαν δυσκολίες μέχρι να πάνε στην Μύκονο. Η Κονσέρβα, το μεταχειρισμένο βανάκι τους, παρουσίασε πρόβλημα, ενώ λόγω της απεργίας των ναυτεργατών αναγκάστηκαν να επιβιβαστούν σε σκάφος για να φτάσουν στο νησί, αντί για το πλοίο της γραμμής.

Οι δυο Γιώργηδες όμως δεν χάνουν ποτέ το χιούμορ και την αισιοδοξία τους και εντυπωσίασαν με το πέρασμά τους από το νησί…

Δες το video του Mykonos Live Tv:

Read More

And More