Γιώργος Μαυρίδης: Τα αληθινά και συγκινητικά λόγια λίγο πριν τη πρεμιέρα της εκπομπής του

Ο Γιώργος Μαυρίδης, η Μόλυ και ο Γιώργος Λέντζας σήμερα βγαίνουν στο δρόμο στις 21.50 και μας καλούν στον μοναδικό τους ταξίδι. Δες εδώ λεπτομέρειες.

Λίγο πρίν την έναρξη του τηλεοπτικού ταξιδιού που σίγουρα θα μας συναρπάσει, ο Γιώργος Μαυρίδης μίλησε με λόγια αληθινά και σταράτα για το όραμα που είχε πριν 4 χρόνια και συνεχίζει να έχει και να πιστεύει ακόμα και σήμερα. Ο παρουσιαστής έγραψε:

“Σήμερα στις 21:50 επιστρέφουμε.
Πριν 4 χρόνια ξεκινήσαμε ένα ταξίδι, ενα ταξίδι στο όνειρο.
Είχαμε μια φιλοδοξία, ένα όραμα, θέλαμε να αλλάξουμε τον τρόπο σκέψης μια ολόκληρης γενιάς.
Θέλαμε να αλλάξουμε ό,τι είχες συνηθίσει να βλέπεις στην τηλεόραση.
Την ίντριγκα, το κουτσομπολιο, την ανθρωποφαγια, το στημένο παρουσιαστιλικι που κρύβεται πίσω από μια παχιά στρώση μεικ απ, θέλαμε να τα αντικατάστησουμε με αυθορμητισμό, ειλικρίνεια, αγάπη, γέλιο και συγκίνηση…
Να μάθουμε στα νεα παιδιά να προσπαθούν, να παλεύουν, να μην πετάνε τα παλιά αντικείμενα, αλλά να τα φτιάχνουνε, να μην ξεχνάμε αυτούς που γερασαν, αλλά να είμαστε δίπλα τους,να σεβόμαστε τα ζωα, να μην διαχωρίζουμε τους ανθρώπους από το χρώμα, τα κιλα , την εμφάνιση, αλλα από την ψυχή τους.
Σήμερα ξεκινάει πάλι το ταξίδι μας ” Στο Δρόμο ” και έχουμε τις ίδιες φιλοδοξίες, το ίδιο όραμα και τα ίδια ιδανικά που είχαμε πριν 4 χρόνια. Καλή αρχή σε όλους και καλή διασκέδαση!

Σήμερα στις 21:50 επιστρέφουμε. Πριν 4 χρόνια ξεκινήσαμε ένα ταξίδι, ενα ταξίδι στο όνειρο. Είχαμε μια φιλοδοξία, ένα όραμα, θέλαμε να αλλάξουμε τον τρόπο σκέψης μια ολόκληρης γενιάς. Θέλαμε να αλλάξουμε ό,τι είχες συνηθίσει να βλέπεις στην τηλεόραση. Την ίντριγκα, το κουτσομπολιο, την ανθρωποφαγια, το στημένο παρουσιαστιλικι που κρύβεται πίσω από μια παχιά στρώση μεικ απ, θέλαμε να τα αντικατάστησουμε με αυθορμητισμό, ειλικρίνεια, αγάπη, γέλιο και συγκίνηση… Να μάθουμε στα νεα παιδιά να προσπαθούν, να παλεύουν, να μην πετάνε τα παλιά αντικείμενα, αλλά να τα φτιάχνουνε, να μην ξεχνάμε αυτούς που γερασαν, αλλά να είμαστε δίπλα τους,να σεβόμαστε τα ζωα, να μην διαχωρίζουμε τους ανθρώπους από το χρώμα, τα κιλα , την εμφάνιση, αλλα από την ψυχή τους. Σήμερα ξεκινάει πάλι το ταξίδι μας ” Στο Δρόμο ” και έχουμε τις ίδιες φιλοδοξίες, το ίδιο όραμα και τα ίδια ιδανικά που είχαμε πριν 4 χρόνια. Καλή αρχή σε όλους και καλή διασκέδαση! #stodromo #alphatv #vodafonecu

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη official account (@georgemavridis_tattooligans) στις

Read More

And More