Γιώργος Παπαδόπουλος: Βραδινή έξοδος με την σύντροφό του [pics]

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος βρίσκεται σε μία από τις καλύτερες φάσεις της ζωής του. Τόσο τα επαγγελματικά του όσο και τα προσωπικά του πάνε πάρα πολύ καλά. Τον αγαπημένο τραγουδιστή απολαμβάνουμε μέσα από τη συνεργασία του με την Νατάσα Θεοδωρίδου και την Μελίνα Ασλανίδου.

Πέρυσι, τον είδαμε και σε ρόλο κριτή στο παγκοσμίως επιτυχημένο talent show του ΣΚΑΙ, το X Factor. Ο Γιώργος Παπαδόπουλος έχει μπει δυναμικά και στη φετινή σεζόν και αυτό οφείλεται σε μεγάλο ποσοστό και στην ευτυχισμένη προσωπική του ζωή. Ο τραγουδιστής έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της Γαλάτειας Βασιλειάδη.

Το ζευγάρι ζει εδώ και περίπου 9 μήνες τον απόλυτο έρωτα. Το TLIFE τους συνάντησε σε πρόσφατη βραδινή τους έξοδο. ΟΙ δυο τους διασκέδασαν στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης.

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος δεν έχει απασχολήσει στο παρελθόν τα media με την προσωπική του ζωή καθώς προτιμά να κρατά χαμηλούς τόνους. Το ίδιο κάνει και σε αυτή την περίπτωση χωρίς όμως να έχει καμία πρόθεση να κρυφτεί. Άλλωστε είναι full in love με την αγαπημένη του.

Read More

And More