Γιώργος Πρίντεζης – Στέλλα Κωστοπούλου: Βόλτα με την νεογέννητη κόρη τους στην Γλυφάδα! [pics]

Στιγμές απόλυτης οικογενειακής ευτυχίας ζει ο Γιώργος Πρίντεζης με την αγαπημένη του σύντροφο, Στέλλα Κωστοπούλου! Το ζευγάρι πριν δύο μήνες απέκτησε το πρώτο του παιδί και έτσι η ευτυχία του ολοκληρώθηκε.

Μπορεί να μην έχουν ανέβει ακόμη τα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά ο Γιώργος έχει κάνει πρόταση γάμου στην Στέλλα όταν ήταν έγκυος και εκείνη φυσικά είπε το πολυπόθητο “ναι”.

Η ζωή τους μπορεί να έχει αλλάξει σε τεράστιο βαθμό αλλά η μικρή έδωσε χαρά στην όμορφη καθημερινότητά τους! Ο μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού έχει φορτωμένο πρόγραμμα, λόγω των αγώνων, αλλά πάντα βρίσκει χρόνο να δει την μονάκριβη κόρη του. Έτσι, πριν μερικές μέρες, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την όμορφη οικογένεια σε μια από τις καθημερινές της βόλτες στην Γλυφάδα.
Ο ευτυχισμένος μπαμπάς δεν άφηνε στιγμή από τα χέρια του το καροτσάκι με την κόρη του! Ο Γιώργος και η Στέλλα έκαναν τα ψώνια τους και περπάτησαν με το μωρό, στους δρόμους των νοτίων προαστίων. Μαζί τους ήταν και ο συμπαίκτης του Γιώργου Πρίντεζη, Γιώργος Μπόγρης, με τον οποίον διατηρούν φιλικές σχέσεις. Έτσι ο μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού συνδύασε την όμορφη οικογένειά του, μαζί με τους φίλους του, κάνοντας όλοι μαζί βόλτα στην Γλυφάδα.
Δες τις φωτογραφίες:

Read More

And More