Γιώργος Πρίντεζης – Βιβή Τσιάμη: Τελικά χωρίζουν;

Είναι εδώ και οκτώ χρόνια μαζί και η φήμη πως αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους έσκασε σαν βόμβα. Ο λόγος για τον Γιώργο Πρίντεζη και την Βιβή Τσιάμη, που πολλά δημοσιεύματα τους θέλουν να περνούν κρίση στη σχέση τους… Τι συμβαίνει όμως, στην πραγματικότητα.
Μπορεί το αστέρι του Ολυμπιακού και η Ελληνίδα καλλονή να είναι ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια, η επιλογή τους όμως να κρατούν χαμηλούς τόνους στη σχέση τους, οδήγησε πολλούς να μιλούν για κρίση. Σε αυτό βοήθησε και η solo εμφάνιση του Γιώργου Πρίντεζη σε στέκι της Αθήνας, όπου μάλιστα πήρε και το μικρόφωνο να τραγουδήσει. Και ενώ μέχρι πριν λίγο καιρό η Βιβή ήταν πάντα κοντά του -σε βραδινές εξόδους, αλλά και στις κερκίδες σε διεθνείς αγώνες- τώρα ο μπασκετμπολίστας εμφανίστηκε μόνος.

Ωστόσο, το περιβάλλον του ζευγαριού διαψεύδει κατηγορηματικά τις φήμες! “Παραμένουν μαζί και είναι πολύ ευτυχισμένοι. Μάλιστα πριν από λίγες μέρες οι δυο τους παρακολούθησαν μαζί το μιούζικαλ Nine”, αποκάλυψε στο “ΟΚ!” άνθρωπος που τους γνωρίζει καλά!
Διάβασε περισσότερα στο “ΟΚ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More