Γιώργος Σαμπάνης: “Δεν αποκλείεται να κάνω άμεσα οικογένεια!”

“Είμαι πολύ χαρούμενος κι ευτυχισμένος. Είμαι άνθρωπος που μοιράζεται τα συναισθήματά του. Δίνει αγάπη και θέλει να παίρνει αγάπη. Μου αρέσει να μοιράζομαι”, αποκάλυψε ο Γιώργος Σαμπάνης στο Down Town Κύπρου για την σύντροφό του Άννα Πρέλεβιτς. Ο γνωστός ερμηνευτής μάλιστα, αποκάλυψε πως βλέπει θετικά ακόμη και το ενδεχόμενο του γάμου.
Υπήρξε περίοδος στη ζωή σου που δεν είχες αγάπη από κανέναν;
Υπήρξε, ναι. Εντάξει, πάντα είχα κι έχω την αγάπη από την οικογένειά μου. Όμως τότε δεν τη χρειαζόμουν από εκείνους, αλλά από ένα άλλο πρόσωπο.

Ο έρωτας σε ισορροπεί ή σε αναστατώνει;
Με ισορροπεί, νομίζω. Μου κάνει πολύ καλό. Κοίτα, είμαι από τη φύση μου χαρούμενος κι αισιόδοξος άνθρωπος. Οπότε, πάντα έβλεπα τον έρωτα με χαρά. Ως κάτι ευχάριστο. Κι ας έχει γκρεμούς.
Τους γνώρισες;
Από πολύ κοντά. Έχω φάει κι εγώ τα μούτρα μου στον έρωτα (γελάει). Έπαθα κι έμαθα.
Τι έμαθες;
Το σπουδαιότερο όλων: να αγαπώ. Οι πληγές που έχω με έκαναν πιο ώριμο, πιο δυνατό, πιο έμπειρο, με έκαναν να αισθάνομαι. Οι πληγές μου είμαι εγώ! Τις έχω αγαπήσει πια και τους χρωστάω πολλά.

Μεγαλώνοντας είσαι πιο κοντά στο συμβατικό μοντέλο, οικογένεια-γάμος;
Αυτό θα το πω πρώτη φορά, νομίζω πως είμαι. Ναι! Γενικά είμαι ένας άνθρωπος απρόβλεπτος, που στο μυαλό του υπάρχουν μόνο μουσικές. Αλλά εμένα μου αρέσει και ο γάμος και τα παιδιά. Και αυτό θα γίνει παράλληλα με τη μουσική μου πορεία. Αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι μπορεί να γίνει ακόμα και σύντομα! Δεν αποκλείω το σενάριο να κάνω άμεσα οικογένεια!
Σε προηγούμενη συνέντευξή μας, μου είχες πει ότι θαυμάζεις πολύ τη σύντροφό σου, Άννα. Ο θαυμασμός είναι σημαντικός για σένα;
Ναι, αλλά ακόμα πιο σημαντική είναι η εμπιστοσύνη. Αυτή είναι το παν. Να υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη. Οτιδήποτε άλλο, είναι προσβλητικό. Κάνουμε ένα επάγγελμα που ακούγονται πολλές ράδιο αρβύλες και ψέματα.

Πότε αποκαθηλώνεται μία σύντροφος στα μάτια σου;
Όταν καταλάβω ότι δεν μπορεί να αγαπήσει. Δέχομαι τα πάντα από έναν άνθρωπο, αλλά απορρίπτω τη συναισθηματική αναπηρία. Όταν δω ότι ο άλλος είναι ανίκανος να αγαπήσει, τότε φεύγει από τη ζωή μου. Είναι κενοί άνθρωποι, αναίσθητοι και δεν τους θέλω στη ζωή μου.
Διάβασε περισσότερα στο Down Town Κύπρου!

Read More

And More