Γιώργος Σεϊταρίδης: Παντρεύτηκε την σύντροφό του, Όλγα Θανασιά! [pics]

Ο Γιώργος Σεϊταρίδης ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την σύντροφό του και επίσης ηθοποιό, Όλγα Θανασιά. Ο γάμος τελέστηκε το Σάββατο 15 Ιουλίου, στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας Κισσού στο Πήλιο, στο χωριό δηλαδή που ζουν μόνιμα τα τελευταία δύο χρόνια. Το ζευγάρι κρατάει χαμηλούς τόνους στα προσωπικά του και μέχρι στιγμής δεν έχουν ανεβάσει εικόνες από το μυστήριο στα social media.

Ο γνωστός ηθοποιός έχει αφήσει για τα καλά την ζωή στην Αθήνα και έχει αφοσιωθεί στις αγροτικές ασχολίες του και στην γιόγκα. Εκείνος και η σύντροφός του, σπάνια κατεβαίνουν Αθήνα και μόνο για επαγγελματικές υποχρεώσεις. Έτσι ήταν επόμενο να ζήσουν την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους στο χωριό που έχουν αγαπήσει και διαμένουν, το Μούρεσι Πηλίου, όπως βλέπουμε από τις φωτογραφίες του magazinomou.gr.
Μάλιστα, αυτός είναι ο δεύτερος γάμος για τον Γιώργο Σεϊταρίδη, καθώς πριν μερικά χρόνια είχε παντρευτεί την Τουρκάλα ηθοποιό Τουχτσέ Καζάζ, την οποία είχε γνωρίσει και ερωτευτεί κεραυνοβόλα μέσα από την ταινία “Λούφα και Παραλλαγή”.
Δες τις φωτογραφίες:

Read More

And More