Γιώργος Τράγκας: Για δυόμισι μήνες ήμουν σχεδόν τυφλός!

Ο Γιώργος Τράγκας δεν ξέρει μόνο να παίρνει συνεντεύξεις, ξέρει και να δίνει. Στη συνέντευξή του στο περιοδικό ΕΓΩ και τον Γιάννη Βίτσα περιγράφει τα πιο δυνατά σημεία της ζωής του, μιλάει για τις γυναίκες της ζωής του και τις αμαρτίες του, ενώ αποκαλύπτει ότι ήταν για δυόμισι μήνες τυφλός!

“Είδα τον διαβήτη σαν ύπουλο φίλο.Σκέφτηκα πως αν του κάνω τα χατίρια, τον συντροφεύω καλά και προσέχω, θα επιμηκύνω τη ζωή μου. Αν του πάω κόντρα θα με χτυπήσει.Πράγματι μου προκάλεσε μια ζημιά.Έκανα δυο εγχειρήσεις στα μάτια λόγω οπίσθιου πυρηνικού καταρράκτη. Δεν έβλεπα τίποτα. Κανείς δεν ήξερε ότι ήμουν για δυόμισι μήνες τυφλός.

-Είναι σοκαριστικό ότι ήσασταν σχεδόν τυφλός. “Δεν έβλεπα.Στην τηλεόραση φορούσα γυαλιά, τα οποία όμως δεν μου προσέφεραν τίποτα στην ουσία. Έτσι κατέφυγα στο ιατρείο του Σπύρου Γεωργαρά στη Γλυφάδα. Τον ρώτησα “Θα δω”; και μου απάντησε “έχεις καταρράκτη θα το διορθώσω”.

Για τη σύζυγό του Μαρία Καρρά


-Πόσα χρόνια διαφορά έχετε με τη σύζυγό σας; Εκείνη είναι 37 και γω 66.

Ήταν έρωτας εξαρχής; Εγγονός φούρναρη είμαι. Της υποσχέθηκα μία καλή ζωή. Το μεγάλο ελάττωμα της ζωής μου είναι ότι μου άρεσαν πολύ οι γυναίκες. Άλλαξα πολλές συντρόφους, αλλά δεν ήμουν επιπόλαιος με τις γυναίκες. Και στους γάμους μου κάθισα χρόνια με τις κυρίες που με τίμησαν.

– Ήξεραν για τις «μικρές αμαρτίες» σας;“Με την πρώτη μου γυναίκα με την οποία είμαστε αδέλφια πλέον, ήμουν στην ανεμοζάλη του επαγγέλματος… Μείναμε 16 χρόνια μαζί. Με τη δεύτερη σύζυγο μου έμεινα 11 χρόνια. Αυτή μπορεί να πήρε είδηση κάποια αμαρτία μου. Με τη Μαρία είμαι μια χαρά. Δεν έχω παρεκκλίσεις. Δεν έχω δείξει νοσηρότητα ούτε αποκλίνουσα συμπεριφορά. Γούσταρα πάρα πολύ τη γυναίκα μου και εξακολουθεί να μου αρέσει”.

Περισσότερα στο ΕΓΩ που κυκλοφορεί

Read More

And More