Γιώργος Τσαλίκης: Η δουλειά του καλλιτέχνη δεν σταματά ποτέ – Στη Βουλγαρία για εμφάνιση

Δύσκολες στιγμές περνά ο Γιώργος Τσαλίκης και η οικογένειά του μετά το τροχαίο δυστύχημα που συνέβη το απόγευμα της Τετάρτης στη Στυλίδα. Η θεία του τραγουδιστή έχασε τη ζωή της και η μητέρα του, Ευγενία τραυματίστηκε σοβαρά.

Ο ίδιος μοιράστηκε τα πρώτα συναισθήματα θλίψης και πόνου μέσα από το instagram του (δες εδώ) λέγοντας παράλληλα “ευχαριστώ” για τα συλλυπητήρια μηνύματα και την αγάπη που δέχτηκε.

Ο Γιώργος έσπευσε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των δικών του ανθρώπων καθώς έχει μεγάλη αδυναμία στην οικογένειά του. Ωστόσο, καταφέρνει να παραμερίσει τον πόνο του και να λειτουργήσει ως απόλυτος επαγγελματίας. Γι’ αυτό και δεν ακύρωσε την εμφάνισή του στη Σόφια της Βουλγαρίας.

Ένας από τους συνεργάτες του τραγουδιστή ανέβασε μία φωτογραφία από την άφιξή του στο αεροδρόμιο σημειώνοντας την δύναμη που δείχνει ο Γιώργος.

Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που αποδεικνύει τον επαγγελματισμό του. Στο παρελθόν είχε αναγκαστεί να τραγουδήσει λίγες ώρες μετά την κηδεία του αδερφού της γυναίκας του Δώρας. Είχε χάσει τη ζωή του και πάλι σε τροχαίο και ο Γιώργος έχει εξομολογηθεί σε συνεντεύξεις του πως ήταν μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της καριέρας αλλά και της ζωής του.

Read More

And More