Γιώργος Τσαλίκης: Σε ποια δισκογραφική ετοιμάζει το νέο του cd;

Ο Γιώργος Τσαλίκης αποτελεί αναμφισβήτητα έναν από τους πιο επιτυχημένους έλληνες καλλιτέχνες τα τελευταία 15 χρόνια, έχοντας στο ενεργητικό του δεκάδες επιτυχίες, συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ονόματα, μία σταθερή και γεμάτη τεράστιες επιτυχίες πορεία και sold out εμφανίσεων σε μαγαζιά και συναυλιακούς χώρους σε όλη την Ελλάδα την Κύπρο και το εξωτερικό. Αλλά και συνεργασίες με καλλιτέχνες του εξωτερικού που αυτήν την στιγμή αποτελούν κορυφαία ονόματα στην διεθνή μουσική σκηνή.

‘Έχοντας δημιουργήσει μαζί με τον στενό του συνεργάτη Μάριο Χαπέρη το δισκογραφικό label Gabi music και το αντίστοιχο κανάλι στο youtube έχει δώσει στο κοινό του μέσα σε μόλις 5 χρόνια, περισσότερα από 20 smash hit με περισσότερα απο 40 εκατομμύρια views στο youtube και 80 χιλιάδες subscribers.
Μαζί με τους σταθερούς του συνεργάτες την επί οκταετίας συνεργάτιδα του Βάσω Σαρματζή και με την επί δυο χρόνια συνεργάτιδα του Κατερίνα Σοφρώνη αποτελούν μία δυνατή ομάδα στον χώρο του ελληνικού μουσικού θεάματος.
Ο πολυδιάστατος καλλιτέχνης που έχει στο ενεργητικό του musical , τηλεοπτική παρουσία , μεταγλωττίσεις σε παιδικές ταινίες κ.τ.λ. και οι συνεργάτες , του ενώνουν τις δυνάμεις τους με την νεοσύστατη δισκογραφική εταιρεία Spin Records των Κωνσταντίνου Παντζή με τον οποίο ο Γιώργος κατά το παρελθόν έχει συνεργαστεί με τεράστια επιτυχία , του dj και παραγωγού Νίκου Σουλιώτη, με τον οποίο τον συνδέει συνεργασία και φιλία χρόνων και του δημοσιογράφου/μουσικού παραγωγού, Λάμπρου Κωνσταντάρα για να συνεχίσουν πιο δυναμικά την ήδη πετυχημένη , γεμάτη ανατροπές και εκπλήξεις πορεία του καλλιτέχνη.
Η Spin Records και η Gabi music ετοιμάζουν πυρετωδώς το ολοκληρωμένο cd του Γιώργου Τσαλίκη το οποίο θα κυκλοφορήσει στις αρχές του Δεκεμβρίου.
Το πρώτο δείγμα αυτού του cd , το τραγούδι « ΖΗΣΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ» σε μουσική του Κωνσταντίνου Παντζή και του Μάριου Ψιμόπουλου , στίχους της Βίκυς Γεροθόδωρου, και σε παραγωγή και ενορχήστρωση του Κωνσταντίνου Παντζή και του Νίκου Σουλιώτη, έρχεται αυτή τη Δευτέρα αποκλειστικά στα μεγαλύτερα ραδιόφωνα της χώρας ενώ το vc που έχει ήδη ετοιμαστεί θα κυκλοφορήσει στο youtube μετά το τέλος της πρώτης μετάδοσης την ερχόμενη εβδομάδα.
Η Spin Records καλωσορίζει τον Γιώργο Τσαλίκη και την ομάδα του στο δυναμικό της ενισχύοντας την παρουσία της στην ελληνική μουσική σκηνή και δίνοντας το δυναμικό και πρωτοποριακό της στίγμα στην ελληνική δισκογραφία.

Read More

And More