Γιώργος Βουλγαράκης: Ο γιος του, Απόστολος είναι περιζήτητος εργένης

Ο Γιώργος Βουλγαράκης έχει κάθε λόγο να είναι ένας περήφανος μπαμπάς. Και τα 4 παιδιά του έχουν δείξει τα ξεχωριστά τους ταλέντα και ακολουθούν τα όνειρά τους κάνοντας τον πρώην υπουργό να λάμπει από ευτυχία. Το ίδιο βέβαια και τη σύζυγό του Κατερίνα Πελέκη.

Δεν είναι μόνο η Παυλίνα Βουλγαράκη που έχει κερδίσει όμως την προσοχή των media στην οικογένεια. Ο Απόστολος Βουλγαράκης είναι ένας από τους περιζήτητους εργένηδες της Αθήνας και έχει τραβήξει πάνω του την προσοχή.

Έχει σπουδάσει οικονομικά αλλά τελικά τον κέρδισε η δικηγορία. Κάθισε και πάλι στα φοιτητικά έδρανα καθώς αποφάσισε, όπως διαβάζουμε στο ένθετο Secret και το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη, να σπουδάσει Νομική στο Πανεπιστήμιο της Κύπρου.

Δεν είναι όμως μόνο οι σπουδές του ή η εξωτερική του εμφάνιση που τον κάνουν να ξεχωρίζει. Ο Απόστολος έχει τη δική του ξεχωριστή προσωπικότητα. Αγαπά ιδιαίτερα το τένις και στο παρελθόν έχει κερδίσει και τον τίτλο του πρωταθλητή ενώ συχνά επισκέπτεται γνωστό όμιλο για να προπονείται.

Στο μέλλον δεν αποκλείεται να τον δούμε να ασχολείται ακόμα και με την πολιτική αφου όσοι τον γνωρίζουν καλά λένε ότι έχει πάρει τα γονίδια του μπαμπά του.

Read More

And More