Γιώργος Χρανιώτης: Στο θέατρο με το κορίτσι του! [pics]

Μπορεί λόγω Survivor να έμειναν για μεγάλο χρονικό διάστημα χωριστά, τώρα πια όμως είναι παντού μαζί. Ο Γιώργος Χρανιώτης και η σύντροφός του Γεωργία Αβασκαντήρα αναπληρώνουν το χαμένο χρόνο και κάνουν συχνές κοινές εξόδους σε θεατρικές παραστάσεις και πολιτιστικά δρώμενα.

Αυτήν τη φορά, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους απαθανάτισε στο θέατρο Άλμα και την πρεμιέρα της παράστασης “Το Μαυροπούλι” του Ντέιβιντ Χάροουερ σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιμούλη.

Ο Γιώργος και το κορίτσι του έχουν 21 χρόνια διαφορά, αλλά αυτό φαίνεται πως καθόλου δεν τους εμποδίζει να “χτίσουν” μια ζηλευτή σχέση που… μετρά ήδη παραπάνω από ένα χρόνο! Εκείνη είναι χορεύτρια και μοιάζει να απολαμβάνει το νεανικό χαρακτήρα του ηθοποιού, ενώ τα κοινά ενδιαφέροντά τους και το χιούμορ τους είναι τα στοιχεία που τους ενώνουν.

Γνωρίστηκαν το περασμένο καλοκαίρι μέσω κοινών γνωστών στην Τήνο, όπου έκαναν και οι δύο τις διακοπές τους και από τότε είναι αχώριστοι, παρά το μεγάλο διάστημα που πέρασαν μακριά, λόγω των υποχρεώσεων του Γιώργου Χρανιώτη απέναντι στην παραγωγή του παιχνιδιού Survivor.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More