Γιουλίκα Σκαφιδά: Η εξομολόγηση για τα γυρίσματα στο “Νησί”!

Άγνωστες λεπτομέρειες από τα γυρίσματα της σειράς “Νησί” του Mega που καθήλωσε το κοινό αποκάλυψε για πρώτη φορά η τηλεοπτική Μαρία (κατά κόσμον Γιουλίκα Σκαφιδά). Η πρωταγωνίστρια της σειράς μίλησε για το τελευταίο γύρισμα στη Σπιναλόγκα, τη συγκλονιστική σκηνή όπου το “Νησί” αδειάζει από κόσμο και… τα τελευταία 15 λεπτά για το γύρισμα.

Η γνωστή ηθοποιός μιλά φυσικά για το τελευταίο γύρισμα στο “Νησί” όπου συμμετείχε η Victoria Hislop, αλλά και ο Μανώλης Φουντουλάκης που είχε νοσήσει από την ασθένεια, είχε γίνει καλά και είχε μείνει για κάποια χρόνια στη Σπιναλόγκα (πέθανε δυο μήνες μετά το γύρισμα, τον Μάη του 2010). Με αφορμή εκείνη την τελευταία συγκλονιστική σκηνή, η Γιούλικα αναφέρει:

“Σε 15 λεπτά πρέπει να έχουμε γυρίσει το πλάνο!!!Χάνουμε το φως!”Ακούστηκε η φωνή του Θοδωρή Παπαδουλάκη. Το τελευταίο πλάνο… Η Σπιναλόγκα άδεια και όλοι οι πρώην χανσενικοί μέσα στις βάρκες… Τρέξαμε όλοι να βοηθήσουμε… Η Victoria, η Μιρέλλα, ο Τάσος, η Μαρία, η Αννίτα, ο Αλέξανδρος, ο Νίκος… Όλοι!Ηθοποιοί, τεχνικοί, ντόπιοι που είχαν έρθει να παρακολουθήσουν… Όλοι μαζί… Να προλάβουμε το φως! Και το προλάβαμε! Η αρχή της συνεργασίας διέπει τα πάντα. Αυτό κρατάω από το νησί, γι’ αυτό αγάπησα αυτή τη δουλειά. Για τη “γροθιά”αυτή των ανθρώπων που τα κατάφερε!”

Read More

And More